Hayley, Mac lahko naročiš na lookfantastic, free poštnina je. Par odtenkov je tudi v mini izdaji, fino za sprobat odtenke (škoda, da še malo ne razširijo).
ps - še boš spoznala, ne preveč stresirat.
- spremljam še samo nujne novice, ker človek na trenutke res ne ve ali bi se smejal ali jokal (ob odločitvah, ki se sprejemajo in uvajajo in brez afer očitno tudi ne gre...)
- sem vesela, da se je stanje v službi umirilo in smo lahko več ali manj porihtali vse spremembe, rada imam svojo ekipo.
- sem zadnje dni veliko prespala in to s čepki v ušesih, sem že pozabila kakšen pure bliss je to (odkar imam otroka jih seveda nisem več uporabljala), res sem rabila to, ker imam težave s počutjem in koncentracijo. Sta mož in mala čisto dober duo
- sem pri urejanju zadev na daljavo prvič doživela, da je oseba zavrnila komunikacijo v ruščini, zgolj ukrajinščina. Stanje dokaj poznam in vem, da so take osebe redke, ampak me je vseeno presenetilo, moj polomljen suržik pa verjetno njo.
- res zadnjič, da sem poslala nekaj po povzetju, ne vem ali je res tako težko enim bit fer in dvignit paket

S to bolho imam vedno neke čudne izkušnje... Nazadnje mi je prišel en tip iskat novo omarico, ki sem jo prodajala za 25€, mu po telefonu na barantanje znižala na 20€, pride pa s 15€...

- me je nekaj pičilo in sem mojega poslala v vrtnarijo po rože za na balkon in po solato, čeprav je bilo že malo pozno za sadit (nisem bila nikoli oseba, ki bi se rada s tem ukvarjala, sedaj pa sem začela cenit in vrt imava, zakaj torej ne bi več izkoristila) Sem bila pa potem prav zadihana od tistih par rož požokanih v korita

- mi paše samo kislo sadje, zadnja dva dni jem več ali manj samo kislo grozdje in jagode
- komaj čakam, da začutim otročka, da mi mine slabost... Malo sem začutila med 16. in 17. tednom in upam, da bo tokrat tudi zgodaj.

- sem res hvaležna, da vse kaže dobro. Vem, da bodo prišli tudi trenutki, ko si bova verjetno želela poruvat lase, bo pa zato toliko bolj lušno, ko bosta oba/obe "iz plenic". Sem imela priložnost opazovat v najini širši družbi tiste, ki imajo 16, 21 in 19 mesecev razlike med malčki in pribl. vem kaj nas čaka.
- imata mala in mačka neke popadke zadnje čase in ena drugo strašita...

Moram pa reči, da je mačka neverjetno potrpežljiva z otrokom, ma vseeno sem z enim očesom vedno na preži...
- sem in tja primem v roke knjigo od sina Tomaža Humarja, ki jo je nekaj časa nazaj moj prinesel od nevemkje - zanimiv dečko, avanturist po očetu...
- res upam, da prihodnost prinese nazaj stvari kot so bile (čeprav realno verjetno še nekaj časa ne bo), bi bilo pa fino, če bi lahko naslednji avgust prvič tudi s svojo družinico preživela na Volgi, v poplavi cvetočih lotosov, ahh <3, sanjat.
- res pogrešam že šetnje s kolegicami in kakšno kosilo ali večerjo "zunaj" z mojim