Lasje: lih oprani, valoviti, še malo vlažni
Make-up: nič
Nakit: nič
Počutje: dobro, dober občutek po telovadbi še vedno, rahlo me bolijo mišice, že lačna
Jem: nič, na zadnje bil zajtrk pečena zmešana jajca, pršut, kruh s semeni
pijem: vodo
Poslušam: ptiče slišt skoz okno
Želim si: da bo šla v redu naslednji teden služba od doma, hrano, mi že kruli, še kakšne rože za v sobo, tako so fajn popestrile te vrtnice
Rad imam: filing, ko se zbufiš, imaš občutek, da je spet delovni dan in potem po par sekundah, ko prideš k sebi, realiziraš, da je sobota
Sovražim: /
Čakam: da nazaj grem brat
Trenutna misel: da mi je fajn k sm lih malo shujšala se mi zdi med to karanteno, ali je pa samo krivo, da sem v tistih dnevih v mesecu, ko si najbolj lean zardi hormonov. Mogoče ima pa le vezo, da nisem v službi, kjer imamo kup prigrizkov za med obroki, od vseh možnih oreščkkov, slanih, neslanih, grisinijev, čokolad, sadnih ploščic, proteinskih čokoladic, piškotov..

Da nazaj se lotim brat, pa mal bolj pol da pogledam še malo enga yt videa in še na kka čik grem..
. Sicer mene malo skrbi, onadva sta pa čist brezskrbna glede tega..
, zelo leno, lačna, malo me bolijo mišice od jutranje telovadbe
, sem gledla nek video 'Ukrainian Adult Posing As A 6 Year Old', kao ena k jo posvojijo in ma neko motnjo se pretvarja, da je otrok in v resnici odrasla in je psihično motena in naklepa umor svojih posvojiteljev in jih ponoči gleda, ko spijo.. Karkoli je res, prispevek resnično tako zmontiran, da res izpade kot iz nevemkakšne grozljivke.. mene je kar strah ko take stvari gledam.. sem včeraj imela namen poslušat meditacjo in pol, ko sem tisto pogledla, me je kar minila meditacija..
, tako, prijetno, ko imaš koga, ki takoj priskoči na pomoč, ko jo rabiš..