- dns se počutim ful boljše od prejšnjih dveh dni, malo več sem jedla včeraj zvečer in danes čez dan in posledično čutim več enrgije, pa to skrb z nosečniškim testom sem opravla ( čeprav frendica pravi, da bi mogla delat na jutranjem urinu za gvišno), pa ene stvari v službi danes so šle v redu, za katere sem imela kar tremo že včeraj..
- včeraj sem spet šla spat ob 19:30, potem se zbudim sredi noči, prepričana, da je kakšna 1 in imam še polovico noči za spanje, pogledam na uro, vidim, da je že 5
- jess, jutri ne rabim zgodaj vstat in mi ni reba v Lj
-
Cryselle napisal/-a:*hayley, probaj s CBD-jem (stres, če slabo spiš, razdražljivost itd.). Nima nič THC-ja, 100% legalno.

- Lol, ravno jutri imam službeno opravka s CBDjevci, THCja ni ne oz. pod 0,2% v pastah in pod 0,1% v oljih. Obstajajo pa tudi izdelki 50:50 THC:CBD ter tudi v drugih razmerjih, samo niso na trgu najverjetneje.. To je zdaj ful popularno ti izdelki iz konoplje pa dosti ljudi poskuša neke biznise s tem delat..
- škoda, ker sem nova v službi, pa še ne morem okrog hodit, ker nekdo iz naše ekipe bo moral v kratkem v Istanbul

- malo prebivam led z novimi stvarmi, upam, da bo jutri šlo v redu

- se vedno bi ga hotela imet in mislim, da ima potencial, da bi bil čisto ok. Zdaj imam filing, kot da je že davno, kakšen mesec, odkar sva bila na zadnje skupaj. Me skoraj ima, da bi ga poklicala za vikend, ali pa čez par tednov, itak sem prepričana, da mi bo še naprej dolgčas na tem področju, on je paa vsaj do zdaj deloval precej flegma glede vsega in po navadi je za, če ga pokličeš, razen če je zdaj kaj posebej zameril.. Filing imam bolj, da nima nobene druge zdaj.. samo ko sem bila bolana sem pa res bila sitna precej bolj, kot običajno..
- me mika, da bi začela hodit v fitnes, s frendico, ( bo kej za pogledat, tudi malo za se zamotit, d pozabim na unga..) samo ne vem, če se splača imet mesečno, če greš 1-2x na teden? Zdaj že malo kolebam ali fitnes ali balet..
- mogoče bom šla predčasno ven iz stanovanja v kaj cenejšega, je bila kar hitra odločitev, bom vidla malo s časom kako bo..