- meni je za počutje v bistvu kar najboljša stvar šport/ telovadba
- jeii, uredila stanovanjski problem, (sicer malo imam slabo vest, da nisem vzela kaj cenejšega, ok frendici se baje zdi cena nekaj srednjega), podpisala pogodbo, ključe dobila, se spogajala, da dam za varščino 1 najemnino, namesto 2
- sem bila pa kar šokirana, ko sem v petek izvedla, da se v tisto hišo, kjer sem bila prvo dogovorjena 2 meseca, ne bom mogla vselit, ker oseba spremenila plane in ne bo šla ven, hiša je res fucking lit, za normalno ceno imaš vse prenovljeno, moderno, zelo veliko prostora napram stanovanjem, ogromno dnevno s tvjem, 2 kopalnici, teraso in top lokacija glede na mojo službo. Če bo šlo po sreči, se vselim tja čez dobra pol leta, kot mi je rekla lastnica..
-(bi se pa rada v naslednjih letih tudi vselila/ ustalila z nekim moškim, samo, bog ve, če bo kaj iz tega..)
- bi si želela še kdaj dobiti oz dobivati z njim , ma zgleda, da ima on zdaj mene zadosti..
- tukaj je edini plus napram prejšnji hiši, da imam zdaj 2 postelji oz. zakonsko, če sta skupaj, pa balkon v svoji sobi, tako da to je kar ok..
- sem malo pomirjena, da sem rešila situacijo s stanovanjem, ni mi pa kul, da sva očitno skregana s T, sem bila jaz preveč sitna, oz. najbrž dokončno zaključila..
- žalostna zaradi tega s T, si ne predstavljam bit z nobenim drugim..
- frendici se baje zdi T zafrustriran, ko je gledla neke videe, kjer je tudi on noter, pa vizualno ji je bolj njegov mlajši brat. Js se ne strinjam glede videza, pa tud tiste zafrustriranosti ne opazim..
- ga pogrešam