Obleka: črna trenirka spodaj in roza pulover zgoraj
Lasje: v figi, drugače oprani včeraj in zlikani od včeraj
Make-up: /
Nakit: /
Počutje: mačkasto, malo imam glavobola, sito, malo mi dela slabo od hrane
Jem: prej sem ful reči, se mi je povrnil apetit danes; kivi, malo indijskih oreščkov, kos panetoneta in par piškotov..
pijem: kavo z mlekom
Poslušam: hladilnik neki šumi
Želim si: da bi mi dobro šlo v službi; da se bom v redu počutila v Lj v novem stanovanju, ker, če ne bi imela pogoja, da se morem kmalu preselit, bi mi bilo ljubše se kar vozit in it domov domov po službi

; slabe slabe želje, se zavedam, ampak še vedno bi mi bilo všeč bit skupaj z njim..
Rada imam: frendico, smehe, mojo težo trenutno, ker sem trenutno na najnižji, odkar sem začela s hujšanjem/ 1 kg manj od začetka decembra..
Sovražim: nic
Čakam: da se začnem učit
Trenutna misel: morem uredit ta zdravniški karton,
da sem danes že dobila neko povabilo na seks od njega

(nekaj sem mu včeraj, ko sem bila malo pijana zamutila, da sem zainteresirana (samo) za to in da sem bila prej preveč zategnjena s tistim, da bova za vedno skupaj/imela otroke/ še kaj podobnega temu in da drugače nisem taka.. (sej kdo pa ne bi pobegnu pri temu, jao, ko mi kdo postane res všeč, ratam očitno res celi ekspert za osvajanje.., spet sem dobila en komentar, tokrat od te frendice, da bi mogla bit bolj nedostopna in da preveč silim vanj in k sm rekla, da je to pri bivšem delovalo, mi je rekla,da je bil bivši copata

, ok samo potem so pa nekateri drugi partnerji od kolegic trojna copata v primerjavi z njim..