- nisem se še šla testirat. Se bom najbrž oz gotovo šla, ko bom v Lj.
- sem pa se peljala na lokacijo, kjer naj bi bilo testiranje. V prvo očitno nekaj zgrešila stavbo oz google maps napačno pokazal, ženska iz nekega laba, s katero sem govorila ni sploh vedela, kje to je in pol pa reče, ja, da v tisti stavbi tam čez imajo (anonimno) HIV testiranje. In sem se kar malo čudno počutila nazaj, je tako izpadlo, da 'iščem testiranje za HIV'..
Sem pa potem poklicala na pravo lokacijo in sem se odločila, da ne bom dajala čez 50e (na netu bila druga cifra) in bom raje šla v LJ..
- sem prespala v glavnem cel dan, neka reč me je prou položila..
- mi je ravno prevoz pisal sporočilo, če grem jutri in nope, mislim da bom mogla še vedno doma ostat..

Upam, da v sredo bo..
- sem zdaj prav res presrana glede teh bolezni, upam, da nimam že kakšnih znakov padlega imunskega sistema, čeprav frendica mi pravi da je njen brat bolan 10 dni in ima iste stvari kot jaz..
- če je una cifra 120 resnična, je kar kriza.. Zdaj mi je T že ene 10x nazaj ponovil tisto majhno cifro. Saj ne vem, kaj naj si mislim, uni dan ko je tisto izjavil, je deloval kar prepričljivo. Drugače pa res deluje bolj len za osvajat ženske, tudi ko sem ga v tistem klubu vidla ene 2x, preden sva se začela dobivat, nikol ni bil z nobeno nič, samo z nekim frendom.. (sam mogoče ni bla prava lokacija..). Edino, če padajo bolj na avto..
- v bistvu prav prva stvar, ki me je pritegnila na njem, je pač ta skupni/ podoben hobi/ šport, videz ne, oz ni bil sploh moj stil na začetku po videzu.. Prvi vtis karakterno, dokler nisva govorila je tudi bil, da je bolj miren, introvertiran, bolj 'priden' ...