- Smo se končno pozdravili... Potem sem se pa danes še prav prestrašila, ker mi je ena nevrloška motnja kar trajala in trajala in sem že mislila, da bo šlo navzdol. Na srečo se je normaliziralo. Fju (nič resnejšega).
- Mi grejo te našmrkanci (ki jih je, ja, ogromno) in razni "bombonarji" prav na živce... Prejšnji mesec je bivšemu kolegu skoraj srce odpovedalo, zaradi "stila življenja"... Je bilo itak vprašanje časa, me pa veseli, da se je izvlekel in upam, da bo tole tisti njegov preobrat v življenju, ker ga je res škoda.
- Me skrbi tudi za kolegico... svoje čase smo bile še z eno kot triperesna deteljica, potem so šle pa poti in življenje malo v različne smeri... Sem šla na njeno praznovanje, ker je rekla, da ji bi res veliko pomenilo, ampak adijo...prerasla te scene. Mi gre njen tip konkretno na živce, sploh, ko je pod vplivom in se potem primajal k nama z eno kolegico in težil, če naju lahko po*uka v rit...

Sem tako zavila z očmi, da sem skoraj iz balkona padla... Še sreča, da mojega ni bilo poleg, ker bi kdo drug "padel iz balkona".

Res, what a catch...

Žalostno opazovat kako nerazčiščeni vzorci iz primarne družine in nizka samozavest vplivajo na izbire. Sem res upala, da si bo po zadnji zvezi vzela malo časa zase in šla na kakšno terapijo...ampak žal... Za povrhu se je sedaj še počasi umaknila od družine in veliko prijateljev in hmhm, le kdo ima prste zraven pri tem...
Pravi, da je srečna in da bosta kmalu začela delat na otroku...

Po drugi strani ji pa govori, da je neumna, pra*ica in potem v isti sapi izjavi, da saj ve, da je neumna in jaz bi najraje zajokala.
Upam, da jo sreča pamet ali da bo vsaj bolj odprta za mnenja in nasvete drugih - preden si uniči življenje... Posluša žal nikogar in na vsak način želi verjet v prihodnost z njim. Tudi vidim, da smo se razvile v čisto druge osebe med vmesnimi leti... Nam je šlo življenje naprej...
Mi jo je res, res žal, ker je sicer dober človek, samo toliko okoliščin v življenju jo je oblikovalo. Žalostna zgodba. Ugh... Frustrira me.
- Tudi jaz čakam en mejl že čisto predolgo časa... bom si že počasi pojasnila s tem, da mi očitno ni namenjena ta zadeva...tudi, če gre samo za napako, škoda.