Obleka: črne pajkice, malo svetleče na imitacijo usnja, oprijet bel pulover, črni gležnarji s peto
lasje: spuščeni
make-up: bb krema, korektor, obrvi, zlato senčilo, črn eyeliner, maskara, labela jagoda
Nakit: verižica
Počutje: ma živčna sm fuuuul, dns sm že zgubila in najdla kluče od avta in to sredi dežja, brez dežnika (hvala bogu za vztrajnost, je neki časa trajalo, da sem iskala in ugotovila, kako sem jih vrgla/ v katero stran, ko sem si na hitro, jezno, živčno popravila kapuco od bunde in vmes po nesreči vrgla ključe nekam v zrak

). Delno zaradi njega imam neke skrbi, ne vem točno ali upravičeno al ne in bo vse ok, delno glede nekih stvari sem odzadi in premalo organizirana.. in se mi meša
pijem: lih črno kavo
jem: zmešana jajca s slanino zjutraj
poslušam: dež
želim si: da se vse ok razreši z njim, da ne bo problemov glede zaupanja, da mi že pošlje lastnica pogodbo, ker mi je včeraj ni, seksa
Rada imam: črno kavo, bolj je grenko, boljše mi je, ko se počutim zadovoljna sama s sabo, tiramisu, (domače) pecivo, vse njegove res hard lepe stvari, ki mi jih piše (ki jih v bistvu še nisem nikoli od nobenega slišala/ brala), samo res upam, da je tudi res vse resnično in da bo uspelo vse skupaj..
Sovražim: določene dvome, telefon, vrgla bi ga skoz okno
Čakam: da grem nazaj
Trenutna misel: upam, da bo vse ok..