-* priznam da mi paše, bil sem mentalno in fizično utrujen, in mi paše.
-* sem oddal vlogo za službo v novi EU varnostni formaciji, nekako vidim da gre trend v militarizacijo in povezovanje varnostne politike, kar je nekako logično, v prihodnosti bodo vojne, ZDA ne bo več opravljala umazanega dela, in bodo pizdarije.
-* čakam na knjige da začnem delati za tisti izpit, čas je da se obrnem še na tistemu področju, nekako nočem da se mi določene stvari finančno izidejo in potem nimam tega izpita.
-* prodaja hiše še vedno ni stekla, tale sprememba za pogoje kreditov je konkretno vplivala na trg, in upam da bo res vlada februarja sprejela nov zakon, kjer bo folk lažje prišel do kredita in bo država porok.
-* je zoprno to da moram čakati na toliko denarja, po svoje je pa dobro, ker najbrž bi bil v tem času že v Braziliji pri prijatelju, tko da je dobro da imam čas za logičen razmislek kaj mi dolgoročno koristi.
-* sem v cobisu naročil nekaj knjih o slovenskih vzorcih, vezeninah, pirhih in podobno, da bom nekako sestavil tatuje za levo roko.
-* terapija pomaga, zelo, nekako počasi vidim da se žalost počasi spreminja v dobro vrsto jeze in žalovanje, v januarju bom hodil še na skupinske pogovore in dokončno spucal določene stvari.
-* sem bil prejšnji teden star 30 in me je prvi resnično uščipnilo, saj sem se potem pomiril, ampak ja...čas gre hitro.
-* se občasno še vedno pogovarjam preko videa z Kazakhstanko ki sem jo spoznal v Almatyu. Poskušam nekako logično destruktirati možnost da bi kdajkoli kaj bilo, ker mi je težko ker mi je tako všeč. Že ko sem jo spoznal pred nekim Burger Kingom, je prišla k meni s tako energijo in toplino, pač res, dobesedno me je odpihnilo, jaz česa takega še nisem doživel.
-* razmišljam da bi naslednje leto kupil motor, točno vem katerega, ker pogrešam občutek, v Aziji sem mesece preživel na motorju, in nekako paše z mojim karakterjem, kjer dam nase samo ruzak, nepremočljivo torbo in grem.
-* razmišljam tudi o jadralnemu padalstvu, ampak bom šel najprej samo na spoznavni tečaj, kjer nekaj ur samo malo poskakuješ s padalom, ker moram vedeti če je moja koncentracija primerna, potem bom naredil nadaljno odločitev.
-* sem kljub stvarem ki me zanimajo safety freak, res sem previden, cvikam prej kot vsi, vse preverjam, če sem utrujen se ustavljam, hitrost me ne vznemirja...kot je rekel foter, stvari ki jih počnem se ne ujemajo z mojo osebnostjo