emanuela napisal/-a:-sem imela občutek, da se je hayley od bivšega oddaljila že veliko pred koncem veze. Občutek sem imela, kot da si imela vedno malo distance ali dvoma. Upam, da boš v prihodnje srečnejša v smeri vez.
Emanuela, hvala za lepo misel!

in čestitke za nosečnost!!
- mi včeraj ni bilo nekaj, sva se nekaj skregala na koncu..
- imam dvome, pomisleke, da se ta zdaj hoče samo dol dajat in ljubčkat z mano in se samo zaradi tega dobiva - grozen občutek.. in na sploh je čisto drugi tip človeka od mene..
- sem imela na začetku prav neko, po svojih željah, 'popolno' podobo od njega v glavi, kakšen je.. in sem prav padla na trda tla včeraj
- sem se preveč zapičila v njega, neko željo očitno imam/ sem imela, ne da bi se sploh zavedla, da si želim zdaj takoj! novo resno zvezo in sem mislila, da bo kar z njim .. sem ga poznala tko približno od prej, sem ga videla nekje zunaj, ma si nisem upala do njega, sem mu začela pisat, odpisal, je delovalo kot, da se štekava vse, sva se dobila in plani da se dobivava še naprej in js si že kar mislim, da je to to, da je to neka usoda .. jao, ma sem včeraj vidla, da mi karakterno sploh ne ustreza, oz imam dvome, da mi ne, mogoče bi se mogla še malo samo pogovarjat, družit da bi 100% vidla..., sem se že kar navadla tega dopisovanja z njim in mi je prav bedno prekinit, ker je fajn si z nekom pisat.
- joj ne vem, zakaj sem sploh šla mami govorit od tipov, mojim itak nobeden ni dovolj v redu zame, zdej baje tudi, da je že 31 let prestaro zame, ma lol
- sem glede svoje teže še kar zadovoljna, sem imela lani ob tem času mogoče kake 9 kg več. Mogoče bi pa blo fajn it še kak kg dol. Samo malo več bi mogla telovadit še vseeno, ker bolj po redko.
- wow! celo tata mi je reku, da zdej pa ne rabim več hujšat in naj pazim samo, da obdržim zdejšno težo.

( Enkrat, ko sem se ful zredila, so mi govorili, da imam veliko rit.

)
- fajn je nosit pete, so namesteo telovadbe! Te malo bolijo mišice že samo od hoje.

-
The secret of health for both mind and body is not to mourn for the past, worry about the future or anticipate troubles, but to live in the present moment wisely and earnestly - mi je všeč ta misel in naj bi bila lih zame v tem momentu.. lih poslala frendica iz nekega plakata iz lokala iz Sofie.