-* sem bolan že en teden, enostavno se počutm k drek, pa ni nobenih velkih simptomov.
-* se bom v naslednjih 10ih dneh preselil na svoje, počasi že vozim robo, in urejam stvari...danes bom zmontiral novo tuš glavo, okvir in naredil luknjo za predpripravo za priklop pralnega.
-* naslednji teden me čaka mizar da mi zmeri za nekaj custom omar, definitivno ne bom imel visokih omar, ker jih ne maram, ampak bom imel višjo komodo, ki bo vseeno imela nosilec za jakne in srajce. Tako da počasi bo, naslednje leto imam tri investicije, menjat poden v dnevni z nečim bolj toplim, povečanje kopalnice z ogromnim delom za tuširanje in cisterna za ogreto vodo, da bo toplo čez cel dan.
-* trenutno sem investiral denar v novo cesto in urejen parking, kar mi bo pomagalo predvsem v snegu. Včasih se moram spomniti da živim na 950m, in bom zatorej imel mesec dni več snega in dejanske snežne meteže, po svoje bom pa lahko tekel na tekaških progah in bordal po celcu, tko da, se poravna

.
-* imam ponudbo za hišo, ampak me agent nič ne obvešča, tako da ga grem jutri malo napizditi, upam da se mi čimpreje premakne, ker se moram rešiti stroškov ki jih imam s prazno hišo, plus ogrevanje čez zimo, in da denar čimpreje premaknem in zavarujem, ga spravim v pasivni prihodek in začnem delati na planih naprej.
-* si želim v dveh letih kupiti in zgraditi motor ki bi služil 10 let in bi bil sposoben premagati celine, imam že plan točno kak motor, kakšne nagradnje...je moja vizija da sem či lažji, flexibilen, ne te krave ki jih vlečejo 50 letniki do Dubrovnika in nekateri majstri po raznih Afrikah. Khm, model 350kg ti tehta motor z robo, moj bo 180.
-* se resno zanimam za uniformirano službo, samo barvo bi menjal od prejšnje, me zanima ker sem tip za to, plus, neplačan dopust, s pasivnim prihodkom in urejenim življenjem, bi si lahko vsake 3 leta privoščil oreng potovanje za pol leta ali več, in tako bi spucal celine do 40ga, in potem lahko odmaknem roke in rečem, ok, izkoristil sem lajf. Družina in vse se bo že odvilo po svoje, plan je da si jaz ustvarjam dobr in kvaliteten lajf, in se dobre stvari priključijo.
-* sem povedal eni punci iz Kazahstana da še vedno razmišljam o njej, in če bi se dobila nekje na pol poti (Istanbul) ali da me ona obišče, in je pristala, tako da bomo spomladi videli ali je napoti prišla kakšna usoda prej, ali bo še prišla.
Mi je res všeč, taka luštna naravna Rusinja iz familije 7ih, ona najstarejša, notranja oblikovalka z urejenim življenjem, ful verna in pridna...kar me ne skrbi, ker lahko pokvarim v 24 urah

. Všeč mi je da je pozitivna, da obožuje naravo in potovanja, in da je vseeno tradicionalno naravnana. Tako da sva rekla, lej noben se ne špara če se prej kej zgodi, in če se zvezde poravnajo, se bova dobila, potem bova pa videla naprej.
-* sem se potegnil iz dreka ki se mi je nabral od prihoda, vseeno imam pa vsak teden terapijo, več sem v naravi, in s tem ko se bom preselil na svoje v naravo, se bo kvalteta mojega življenja še povečala.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.