Glede prehrane vem, sem prekleto občutila v zadnjih mesecih, prej bi rekla, da je še 90%, šport bolj intenziven pomaga edino, da se pospeši metabolizem, ko se ti že preveč upočasni, ali pa za sproščanje stresa, v zameno s sproščanjem s hrano..
Glede tega skupinski šport/ individualno, pa tudi jaz rada vsaj nek del delam sama doma, ker 1. ko se ženem ful do konca, ratam res cela rdeča/vijola v obraz, imam neko tako močno prekrvavitev očitno, 2. bi mi bilo neprijetno v kakem fitnesu bit, kjer te vsi gledajo, ker sem pri športu res agresivna in se rada ženem do konca, delam ugly faces alpa kdaj tudi že malo vpijem od bolečine.. ( to bolj pri vajah za mišice, ne mislim kakega pilatesa..) in ko sem med drugimi ljudmi, se malo držim nazaj in ne dajem vse iz iz sebe..
Em športava skupaj ne skoraj nič, on nekaj malega se ukvarja s športom, ma ni zelo športen tip, bi rekla (lol, verjetno je eden njegovih najljubših športov, ko zjutraj izpod kovtra leno opazuje mene, kako delam v sobi jogo/pilates/raztezne vaje

), ima pa naravno tako konstitucijo, da ne rabi skrbet za zdravo hrano preveč, ker se ga ne prime nič, karkoli je (- pa naslošno fantov/ moških se ne prime tolk kot žensk junk/ cukr se mi zdi..) Sva pa npr, z bivšim, prvim fantom veliko več športala, ko sem bila z njim, nikoli nisem hodila sama tečt, ker sva vedno hodila skupaj, skupaj sva hodila smučat/ bordat, igrala tenis, hodila na kak hrib ali v hribe.. Glede tega mi je bil recimo boljši ta bivši, sam je pri zdejšnem nek faktor x pretehtal očitno..
Ponavljam