Edino baje so na Krasu neki svingerski klubi, to nam je se v srednji profesor od slovenscine razlagal..

Cryselle napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:Indija.
Ko sem po 28 urah in 4 breakdownih avtobusa prispel v Varanasi, kjer sem ob jutranjem sprehodu po gatih videl tipa kako je vrgel medenico svoje mame v Gangeš
What the f...? Zakaj vreči del trupla v vodo? Ni mi jasno tole ...
Svingerski klubi so povsod. Pooovsod. Bi bli preseneceni..

joj, trupla v reko.. sej se zavedam, da je vse stvar kulture, ampak o bog.. misel na to, da bi drzala kos telesa sorodnika v svojih rokah. Nope. Nope nope nope.
.

)
saarijarvi napisal/-a:Naslednja v planu je Tajska, ce nas ze lani niso spustili noter grem pa letos najbrz sama se enkrat probat. Za novo leto je v dogovoru Koh Chang s kolegi - ampak se mi itak ne da samo za en teden tja lazit. Bom sla verjetno se malo okoli (tajska / nazaj na filipine / ?? - se priporocam za predloge kako zafilat 1-2 meseca) .. komaj cakam, ceprav imam ze zdej cmok v grlu
po kaksni Indiji pa ni variante da bi sla sama, tako da svaka cast LZ.

Led Zeppelin napisal/-a: hodim po mestu, in avtobus zbije neko lado punco, punca leži na cesti s preklano glavo in umira, niti en ni trznil...nič se ni premaknilo niti umaknilo
ne vem, tu smo ocitno res razvajeni, da so nasim ocem dolocene stvari prisparane.
je pa res, da nismo videli niti 1% filipinov.. tega je ogromno.
)
, ja sem bil v Indoneziji...ja na kateremu otoku.
, ogenj je ogenj.