-* sem imel "treat yo self" teden, naročil sem si novo uro, nahrbtnik in ene kup robe iz Alija

. Na potovanju sem si kupil za ene 100 evrov stvari v 10 mescih, in zdaj malo lovim zaostanek. Priznam, ure in nahrbtniki so edini dve stvari kjer res z veseljem pustim denar.
-* Obožujem ure, vedno od otroštva sem nosil ure, in imam še vedno vse ure ki sem jih lastil, in nekako sem do izpred zadnjih dveh let resnično zatiral ljubezen do teh predmetov z logiko. Počasi sem si kupil prvega avtomatika, se podučil o delih, zamenjal prvi kristal na uri, in počasi se spuščam v modifikacijo in razstavljanje ur.
-* Preveč gledam 90 day fiance, sedaj ko je pa še 90 day fiance: The other way, huhuhu, uresničenje mojih fatazij

.
-* se začne naslednji teden delo na moji hiški, kup beljenja, čiščenja in olepšavanja za prodajo...upam da se potem reši hitro in dobro, ker sem si sestavil nek dosegljv, logičen in stabilen finančni načrt za naprej, in upam da se mi lepo razplete.
-* sem si za letos odmislil izpit za motor in motor, do naslednjega poletja moram biti priden in odgovoren da se ne ustrelim v koleno, in potem porihtam to. Je težko ker sem se imam preveč rad, in si težko rečem ne, če vem da imam nekaj rad, in huhu, moje telo rabi motor, po 4500 km Azije z motorjem, ne morem zanikat da je postalo eksistenčno da vozim motor.
-* je moje življenje trenutno 0% drame, in sam imam v rokah karte da tako ostane, vseeno pa se moram srečati z dvema osebama ki bosta prekinila 2 leti trajajočo obdobje 0% drame.
-* zadnjič šefica rekla da ko sem nazadnje delal tam pred potovanjem in sedaj po njem, da sem se spremenil v smislu, da sem bolj miren in potrpežljiv, in da vedno zgledam pomirjen in zadovoljen, me je vprašala kaj me je pomirilo, sem malo pomislil in rekel: Indija, ker je bil proti strup za mojo koleričnost in pogled na to kdo sem. Indija je res nekako država ki me je najbolj zaznamovala, ker dokler nisem ujel njenega takta, sem res trpel, prve dva tedna sem vsak dan padel v posteljo kot pokošen, šele ko sem sprejel da sem en izmed miljard ljudi, da ne morem nič vsiljevati, da moja jeza nič ne spremeni sem resnično spustil stvari iz rok...in sedaj, upam da bom resnično obdržal to, ker je fajn lastnost.
-* si malo delam plan za jesen ko bom živel sam, malo kaj moram kupiti, in kako bom varčeval na hrani, stroških in podobnih stvareh...če moram špilati grown up lajf, ga bom špilal na najvišjem nivoju...izdelal si bom vrt začimb, grow boxe in nekaj visokih gred, špajz bom izkopal, kupil zmrzovalnik in še povečal kapacitete za proizvodnjo in kuho hrane.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.