3'6% turistov vec kot lansko leto so rekl k sm bla jz dol....
kako samo 30.000 tolarjev? hmm... hrano smo kupl v portorozu predn smo izplul iz marine, bencin za barčico smo tankal tut v sloveniji, na hrvaskem smo sli 1x na pico, pa placal smo 2x za nacionalne parke (če mal poglihaš ful znižaš ceno), pol pa se ene par burekov za zajtrk in to je to

((btw - moj ati je ful šparovn

))
Drgač pa....... predn smo šli na morje se mi je zdej da so hrvati ful zajebal s temi novimi ostrejšimi pravili (ohranjanje prirode)... V navtičnem svetu so uvedl nove vinjete al whatever.... s tem lohka na plovilo pride toliko oseb kot je lastnikov pomnozeno z.... (ne spomnem se kolk - ampak) _ mejhna stevilka.... S tem ''odpravijo'' črn charter... posledično privabijo manj turistov... Ampak ko smo bli dol je vse zgledal kot da se ni nic spremenil, mogoce se bo bolj poznalo naslednje leto ko vsem potece se staro hrvasko plovno dovoljenje in se popis posadke naredi po novih pravilih.
Uglavnm, fucked up thing... Tko da mi nasledn let negremo več jadrat na Hrvašk ampak nekam drugam..... (nevemo se kam)
Po moje bo zarad njihovga odnosa dol zmeri mnj ljudi.... ceprou čehi so čist nori .........

prou invazija