Ne, nikoli me niso privlačili full starejši. Okej če je tip/ženska dobro ohranjen/a itak da ti pade v oči, ker to potem nekak podzavestno povežeš z zdravim življenjem, dobrimi geni, ukvarjanjem s športom, kar je itak privlačno, sam ne tolk, da bi si želela takšnega moškega za svojega partnerja. Želim, da sva na podobni valovni, kar se tiče stvari, ki jih želiva še skupaj doživet.
10 let razlike mi je že too much, po drugi strani spet se mi zdi čudno, da bi moškega zavrnila samo zaradi let, če bi se sicer dobro ujela na vseh področjih, ne vem no, se mi na srečo še ni zgodilo kaj takega, tako da po pravici povedano nimam jasnega odgovora na to vprašanje. Načeloma pa bolj ne kot ja.
Mlajšega bi tudi imela, me ne moti sploh, če bi bil čustveno zrel seveda. Problem je ravno v tem, da še v življenju nisem srečala mlajšega moškega od sebe, ki bi se mi zdel dovolj zrel za kaj bolj resnega.

Že takšni, ki so par let starejši od mene, so bili v večini primerov premalo zreli, da bi si z njimi lahko predstavljala kakšno čustveno bolj poglobljeno zadevo.
-----------------------------
Kakšen je bil tvoj zadnji sex?
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)