- še dobro, da mi dostikrat fant dviguje samozavest in daje neko pozitivnost in malo razbija ta moj balonček in percepcijo, razen zdaj njega, nisem sploh nikoli v lajfu izkusila nobenih pohval, vzpodbudnih besed od najbližjih,družine ali pa res izjemno redko
- sem začela spremljat eno norveško jutjubrko in damn kolk je fajn poslušat norveščino (spominja na Skam) in kako prekleto lepa je narava na Norveškem, pa Norvežanke so res ekstremno luštne
- sem začela meditirat, samo ta moja meditacija je malo smešna, ker sem sposobna zaspat v sedečem položaju po 5 minutah poslušanja, sredi popoldneva. Imam itak na slušalkah vodeno meditacijo in me potem nazaj zbudi zvok ali pa sem parkrat na temu, da začnem že nekaj sanjat in se nazaj zbudim in se to nekajkrat ponovi. Baje da je to znak, da pravilno delaš, če skoraj zaspiš vmes oz. si na meji, da začneš sanjat.

- sem med eno meditacijo ta teden prav začutila, da sem vse negativne stvari, dogodke v svojem življenju privlekla sama z negativnim razmišljanjem in strahom
- bi mi blazno pašalo po dolgem času spet kaj zelenega pokadit, za sprostitev, prav pogrešam tisti filing, zdej bi res rabla to