Jaz ti ne morem dati ideje, ker ne spremljam aktualnih serij. Trenutno gledam Top Gear specials. Toliko o tem.
-zelo rada imam živali. Obenem pa ne razumem ljudi, ki mački pustijo spati/hoditi po mizi in pultih. Prav tisto-ne. In imam srečo, da me vsaj starejši maček uboga, mlajša še sicer kdaj proba, ampak smo na dobri poti.
-čakam na paket. Nova oprema, nove možnosti in novo veselje.
-je bil naš peso dva dni zapored pri veterinarju, zaradi vnetja ušes. Tisto, ko rečeš, naj nihče ne daje hrane iz mize psu in potem pes čudežno dobi kos pršuta. In čudežno dobi vnetje. In čudežno naslednjič opozorim, da dobi račun za veta tisti, ki mu da samo za povohat kaj kar ni zanj.
-sem prej malo gledala stare fotke, veliko jih imam. In se skoraj zjokala pri tistih z mojo psičko, ki je že nekaj let ni. Vedno bo moja lubica.
-sem v trgovini srečala mojega wnb bivšega kolega/simpatijo/the one I got away in sem pobegnila za stalažo s pijačo ter zavzeto buljila v flašo Fante. Neuspešno. Ko se spomnim, da mi je bil takooo všeč v srednji, ah ja. Zapleteno. Od prijatelja do kao nekaj več (ne veze) do tega, da nočem imeti stikov. Pride tako. S prijatelji, znanci, sošolci. Ljudje se spreminjamo, malo po malo. In imam vseeno srečo, z otrokom nisem izgubila družbe. Predvsem zato, ker smo vsi postali penzionisti in ob vikendih kartamo, igramo Activity in podobno (kocke so reštelji!).
-bi rada šla na paintball in upam, da nam rata, ko bo bolj toplo. Mogoče mi bo COD2 pri tem kaj pomagal. Kampirat, če ne drugega

.
-izbiram keramiko za kopalnico. Medtem, ko sem imela pol Pinterest idej vidim, da nisem pripravljena dati dva jurja za en leseni kopalniški blok (ne masiva). Kje je še banja. Pa steklo in ogrodje za "tuš". Po drugi strani pa vem tudi, da pa tu ne smem biti škrtec, ker se ne dela tole za eno leto. Res sem mislila, da bodo to sladke težave, v resnici pa je ogromno enega tehtanja, vprašanja kako se kaj čisti, pa kakšen relief, če sploh,... Škoda, da nimamo arhitekta v žlahti, ker mi statik pri estetskih rešitvah ne pomaga.
-upam, da ta forum še kdaj zaživi , ker nas je trenutno res zelo malo.
-bi bilo zanimivo prebati lz-jev blog. Vse to je preveč za en potopis.
The world is as you are.