-* berem, moram tudi kaj napisati
-* sem trenutno v Šikmentu (Kazakstan), čakam na vizo za Uzbekistan, dobra novica je da je tu 40, tam pa okoli 47

.
-* sem po pravici navajen vročine, ker si skoz zunaj, sploh ne švicam več, umiral sem v Gruziji kjer je bilo 40 z 90% vlago, tisto je bilo res zajebano.
-* se spogledujem da bi prodal DSLR in kupil Sony rx100, najboljšo majhno kamero...zanima me it na minimalizem. DSLR bi kupil nazaj ko se vrnem, bom moral malo premisliti.
-* sem bil nekaj dni v Almatyu, sem tam spoznal čudovito Rusinjo, punca mojga stila. Sva imela instant connection, prežvela nekaj večerov skupaj, plani za izlet so žal padli v vodo zaradi smrti v njeni familiji. Boga punca, najbolj toplo in nasmejano bitje kar sem jih kdaj srečal, tastarejša sestra 7 sorojencom, uspešna v fohu, taka...močna, ampak izbere da je ranljiva. Mi je bilo smešno ko sva kam šla, in sem sedel na stranskemu zicu ogromnega đipa , vzhodna emancipacija

.
Lepo bitje.
-* če sem iskren, mi res klikajo ženske iz tega področja, imajo vse kar mi je všeč: tradicionalne, zajebane, iskrene, ampak izberejo da so ranljive. Tudi če so super uspešne in izobražene, imajo sve željo po veliki družini in decu.
-* so družine tu ogromne, vlada spodbuja in daje bonitete, in je normalno da imaš pri 30ih vsaj 3 otroke, familije nad 5 so res pogoste...mamice so scary

. Jaz jih kličem Terminatorji, vse urihtane v nulo, mečejo froce v terenca, take...zelo vokalne in z voditeljskimi kvalitetami, ampak tople ko je treba. Vseeno je tole bolj zajebano okolje, sploh za punce, tako da vidiš da jim dajo malo občutka že od otroštva.
-* imam karte za Nepal, septembra pridem mal na žgance, potem ga pa mahnem naprej. Sem izgubil kar nekaj kil, ampak jih je lepo ostalo še nekaj za Nepal, itak mi vsi priporočajo za 10kg več ko greš tja, ker se baje topiš kot sveča zaradi višine.
-* se veselim Nepala, grem z dobrim prijateljem, in imela bova mesece da pogruntava nekaj, oba imava željo živeti v naravi in delati nekaj samostojnega,tako da to bo dobro.
-* je fajn potovanje, malo več si moram pisati, ali posneti kak video...ampak ne vem, problem je ker sem na neki točki pogruntal da to delam zase in da se mam preveč fajn

. Ljudje me vprašajo če pogrešam familijo, niti ne, pomislim nanje, kličem jih vsak dan...samo zdle sem tu, mam se fajn, imam še desetletja z vsemi mojimi prijatelji in družino.
-* počasi vstopam v globino sveta, prvi koraki so res grozni, ampak ne vem...

, počasi gruntaš da smo vsi isti, da je svet brez mej, in da je prekleto veliko na tebi.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.