Si upaš?
Re: Si upaš?
Kaj pa, če se javi kakšna neurejena? ...Si upaš? 

Najprej slike pol se menimo naprej

Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Mislim da z gramoznico sporočaš da misliš preveč resno.
Mogoče kaj manj classy da punce ne bo skrbelo da je ona tista prava.
Pelji jo drva sekat, tu ne bo zmede.
Mogoče kaj manj classy da punce ne bo skrbelo da je ona tista prava.
Pelji jo drva sekat, tu ne bo zmede.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Can't wait.
(upam, da bo dojel sarkazem, da ne bom mela polnega inboxa. Se mi je namrež pred kratkim zgodilo, da ga en tip ni, ko sem s tema dvema besedicama izrazla ''navdušenje''
)
(upam, da bo dojel sarkazem, da ne bom mela polnega inboxa. Se mi je namrež pred kratkim zgodilo, da ga en tip ni, ko sem s tema dvema besedicama izrazla ''navdušenje''

The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Lepo vas je brati....
Pardon my french, ampak kaj je gramoznica
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Nekaj so kopali, pesek nek material, in potem so zadeli vodo ki je napolnila luknjo.
Vzhod Slovenije sploh Prekmurje je poln teh zadev, je fajn, folk se kopa, pa nekje wakeboarding imajo in podobno.
Slovenski inženiring 110%.
Vzhod Slovenije sploh Prekmurje je poln teh zadev, je fajn, folk se kopa, pa nekje wakeboarding imajo in podobno.
Slovenski inženiring 110%.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Na krasu ni teh problemov 
Hvala za pojasnilo.

Hvala za pojasnilo.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.