-* se ta teden kupijo karte za Nepal, sem mislil da si bom lahko malo odložil nakup, pa grejo karte vsak teden gor.
-* bom očitno doma ene 26 dni, mi bo po pravici sedlo, trenutno sem moral odložiti kup nekih planov ki sem jih imel s prijatelji, družino in sam s sabo, tako da mi bo sedlo priti in poravnati vse račune.
-* sem šel na vikend s prijateljem, je pasalo, dolg pogovor, sprehod in spanec. Skrajno podcenjene stvari.
-* sem na rollercoasterju čustev, vsak dan grem od evforije kjer berem članke kaj si bom vse ogledal, morbidnega strahu, poslavljanja od psa, jeze ne določene ljudi, živčnosti zaradi časa, dvoma če se mi bodo sešle nekatere stvari in trepljanja po rami kok sem zdej naredil.
-* edino kar mi je v uteho, je to da vem da v trenutku ko se nekaj začne sem oster kot britev, prej pa bruham, ne morem spati, lažji panični napadi...ampak, v pondelk ob 15.00 bo to to.
-* je trenutno v moji družbi decov 26-30 postal trend da ko omeniš neko punco ki ti je všeč, da je naslednji stavek ali je primerna za mamo in to da bi imela kaj resnega. To se je tako začelo dogajati masovno, preklop konkreten, ker že vsi razmišljamo o družini in nekih daljših ciljih.
-* mislim da se vsi zavedamo koliko dobra resna zveza poveča tvojo produktivnost, zdravje in srečo, medtem ko družina je edini naslednji logični korak ki ti spet doda neko dimenzijo, namen in je fajn.
-* so dali mački ime Ceca, sem rekel da če bo maček pa Arkan. Ni bilo smešno

-* sem zadnjič razmišljal, da če bom potoval tam leto in pol ali še malo več, koliko jebenega časa bom imel