-* mi je ta izkušnja spremenila življenje, najboljša odločitev kar sem jih kdajkoli sprejel glede mojega življenja. Sploh se ne gre za orožje ali nekaj idealističnega, ampak da sem našel nek motiv, in da sem našel nekaj v sebi.
-* nikoli ne bi prišel do točke kjer bom lahko uresničil otroške sanje, če ne bi imel tako močnih stvari da se lahko naslonim nanje.
-* sem med pospravljanjem svojih stvari našel plakat ki sem ga naredil s svojim pokojnim prijateljem ko sem bil star 10 let. Sem v trenutku dobil flashback kako sva delala plakat o gadih, in rezala slike skupaj. Žal mi je da sem potlačil in racionaliziral bolečino da sem izgubil prijatelja v otroštvu, šele z leti sem ugotovil koliko me je bolelo da sem mu prišel vrniti knjigo, njega pa ni bilo več doma.
-* je obenem 3 leta odkar sem dejansko začel delati na to da se spravim na potovanje, od tega sem eno leto porabil da sem misli pretvoril v nekaj fizičnega, eno leto da sem dokončal fizične stvari in eno leto da se bom lahko fizično premaknil.
-* sem kak mesec nazaj govoril o tistemu meetingu preden grem, meeting bo, ampak septembra ko se vrnem domov in grem v drugo rundo. Plus bo ta da bo imel dejansko kaj za povedati

Ta runda je 85 dni, naslednja je okoli 500, hočem da se vsaj nekdo joka, 85ka ne poskrbi za to, hočem solze.