Razmišljate kdaj, da bi ga zapustile?
Občasno res razmišlja, da bi ga kar pustila. To je večkrat takrat ko imam kak slab dan al me pa res ful razpi*di in mi gre vse na ku*ac in si mislm, pa kaj mi bo še ta dec zraven, živ dovgcajt,.....Pol pa k se mal pomirim pa začnem razmišlat kakšno bi sploh bilo moje življenje brez njega.....in odgovor je PRAZNO. Pol me vse mine in se mu samo privijem v objem in pozabim na te grenke misli
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Včasih je taka mona, da bi ga najrajš u rit sunla...
Ampak nikol tko zares ne razmišljam o tem, da bi ga pustila in da bi šla narazen, ker me ima res rad in mi to skuša pokazat čimvečkrat...in če je en dan čist brez volje za karkoli, pol se drug dan potrudi zame..pa čeprav mi gre en dan prej res
In če sam pomislm, da bi mogla ostat brez njega...bi najrajš umrla... :angel:

Ljudje smo vsak zase unikat in je normalno, da se nasa mnenja na nekaterih stopnjah razlikujejo, odvisno kje-ce se mnenja razlikujejo pri vprasanju, ki je po tvovejm mnenju zares pomembno zate, ja, takrat se razmislja o tem, ali je sploh "vredno" casa. Ampak zdi se mi pa brezveze, da bi se premlevalo o takih vprasanjih, ko se na nekem podrocju ne strinjata.
Resna zveza pac z obeh strani zahteva trud in razumevanje in zavedanje, da si bosta kdaj pa kdaj tudi skocila v lase, ampak takrat hkrati se vedno vedela, da se ljubita in, da ljubezen cutita. Ne pa v stilu: "Nisi pomil posode!ti cepec, ne ljubim te vec,te bom kar zapustila!" 

-
- Sramežljivka
Se strinjam z bejbiko. Vas tip nikol tok ne razpi*** da ne pomislte na to, kok ga mate zdej ta trenutek povn kufer in bi se najraje pobrale stran od njega. Sej pol k se stvar umiri je spet ql, ampak takrat v tistem navalu jeze pa...... 

Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Ja mene tut moj zna ful dobr potolažt, tko da pomoje to že kr mal izkoriščam. Npr. iz muhe nardim slona sam zato, da bi se pol mal muckov okol mene. Pa ne da tega ne dobivam dovolj...ne vem no.....paše mi to...pa včasih tut kej pojamram, da me boli to in ono, pol pa on vs tak fletkan pride k men pa me potolaž...joj kok mi je to noro.....
- Mrs. Smiley
- Sramežljivka
[quote="cotkica"]Ja mene tut moj zna ful dobr potolažt, tko da pomoje to že kr mal izkoriščam. Npr. iz muhe nardim slona sam zato, da bi se pol mal muckov okol mene. Pa ne da tega ne dobivam dovolj...ne vem no.....paše mi to...pa včasih tut kej pojamram, da me boli to in ono, pol pa on vs tak fletkan pride k men pa me potolaž...quote]
Pod to pa se tudi jaz podpišem
Pod to pa se tudi jaz podpišem