Cryselle napisal/-a:-sem nardila medvedjo uslugo eni prjatlci. Sam nekak res upam, da ji bo v pomoč, ne samo v potuho. Je drugače res fajn, poštena punca in rada pomagam takim ljudem.
http://razvezanijezik.org/?page=medvedja+usluga

Cryselle napisal/-a:-sem nardila medvedjo uslugo eni prjatlci. Sam nekak res upam, da ji bo v pomoč, ne samo v potuho. Je drugače res fajn, poštena punca in rada pomagam takim ljudem.

floribunda napisal/-a:Cryselle napisal/-a:-sem nardila medvedjo uslugo eni prjatlci. Sam nekak res upam, da ji bo v pomoč, ne samo v potuho. Je drugače res fajn, poštena punca in rada pomagam takim ljudem.
http://razvezanijezik.org/?page=medvedja+usluga

... ampak, moram priznati, letošnja sezona SNL je bila polna drame, in to je dobro.Exit napisal/-a:Napišeš, da hvala za povabilo, ampak nisi zainteresirana

Led Zeppelin napisal/-a:-* vso srečo sarijaarvi pri selitvi

) in smo se mele super.
se mi je zdelo fajn, ampak nujno rabi dobrega wingmana.
) ampak kapo dol. 1.50€.Firestorm napisal/-a:bleh, mene tudi totalno odvrne, če nekdo nekaj ful poizkuša že na prvem srečanju. to mi je res kr nekaj. mogoče če bi res bila neka nora neverjetna kemija z obeh strani, samo to se res malokrat zgodi. in hayley, kako je sprejel zavrnitev?
Ma nism odpisovala. Ne kemije ni blo, sem si ga cisto drugace predstavljala da je, karakterno. Ma pac je bol tak tip poln sebe, k mas obcutek, da mu nisi sploh usec, samo poskusa pri katerih bo kaj ratalo.. Ma ze tko se mi zdi d je tak d ma nek malo podcenjevalni odnos do zensk al ku bi rekla, ze tko vidis kako govori o bivsih.. Ma sej je dal vedet med pogovorom, da bi mel bolj 'prijateljico'za vsaketolk, pa da ze potem vidis sproti, ce kaj rata al neki v tem smislu, malo manj direktno je povedal. Zavrnitev je bila bolj v smislu, da sem js se odlocla it, tako bolj sredi dogajanja haha, no sem ze prej neki casa nameravala it. Je v bistvu bilo cisto malo ljupckanja.( Me je malo prijel alkohol tudi, sem ga kar cutila, se ko sem bila doma..) Samo on je se ciljal na kaj vec verjetno in je blo pol vprasanje, ko sem hotla it, da kaj je narobe, ce mam festo (po primorsko menstruacija).. Se frendica, ki ga tudi pozna, si baje ni mislna, da je tak.
lol 
ona bi še loh hodla. JE BILO PREKRASNO. lovili sva se, imeli radi, it was perfect. sem se vmes ulegla, in me je po eni strani obraza celo prelizala, in sem imela po glave slinaste. fujči 

Led Zeppelin napisal/-a:-* sem končno videl un klip v Friendsih kjer Ross na pavzi spi z drugo žensko, in sem team Ross. Nedolžen fant, nič kriv.