Vesel zate Nesanica, dobrodošla nazaj.
-* je bila vožnja včeraj obupno dolga, hvalabogu sem poslušal 5 urno odprto mizo od Severni Koreji. Zadnje čase se zelo zanimam za korejsko vojno, zelo zanimivo.
-* imam veliko časa da uredim še nekaj stvari, po svoje ga pa nimam, in čeprav hitim in urejam, imam vedno občutek da mi teče voda v grlo.
-* me je tatu nehal srbeti, in postal je res temen in črn, kar je kul, sploh drevesa so postala en izmed mojih najljubših detajlov.
-* sem malo v precepu ali kupim eno lečo, ali menjam telefon, ali kupim tiste baterije... je tehnologija res kul, po svoje si pa želim da bi bil minimalist, en ruzak, point and shoot fotoaparat in je to to.
-* sem si najel sobo v Gruziji za prve tri dni, 21 evrov, kar je kul. Moram priznati da je moje osnovno informiranje o Gruziji trenutno seznam 16 stvari ki sem jih napisal na star račun

. Nimam časa še za to, na Camino sem šel ko je foter omenil neko knjigo pa se mi je zdelo zanimivo, kupil karte, vedel kje se začne...sploh nisem nič brskal, ne da se mi. Brezveze se obremenjevati z nekimi plani in cilji, greš po feelingu in predlogih domačinov.
-* veliko ljudi me sprašuje če bom imel nek vlog, blog, spletno stran, ne dajem nobenega jasnega odgovora. Dejstvo je da bom ogromno slikal, pišem in beležim tudi rad, medtem ko video mi je še vedno nek misterij. Ne vem kako točno bom speljal ton in vizijo, vem pa česa nočem, vlogi in podobne stvari mi po naravi niso všeč, ker si ti glavni subjekt interesa.
Vem pa da bo moj svet širok in velik, ker ne bom imel nobene zoom leče, vse bo v širini očesa, in če ne bo jajc da se pride blizu, potem si ne zaslužiš ujeti nečesa.
-* mi uradne slike poroke od Harrya res niso všeč, sej vem da je fotograf zelo slaven in priznan, sam ne vem, meni so grozne. Skupinske imajo slab crop in je nek froc malo odrezan, povsod so ogledala, medtem ko tista kjer sta na stopnicah mi je res tist shit Iphone slika, odrazana roka, bleh.

-* upam da Liverpool danes zmaga
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.