Uf isto nič takšnega, ko smo bile še srednješolke smo s prijateljicami nekje parkirale in potem smo namesto, da bi plačale parkirnino, šle po dve dvignit neko verigo in tatretja je peljala odspodi. Možno, da smo tudi s kamperjem kje se ustavile in prespale, kjer ni bil plac za to.. Šla s tujimi osebnimi v klub. Na začetku srednje šole (16) smo bile s prijateljico v koloniji in tam smo spoznale še eno drugo, s katero smo enkrat zvečer na skrivaj šle ven (nismo smeli hodit čene), iz tistega našega naselja, splezale čez ograjo, smo se skrivale za nekimi drevesi, dokler nismo bile izven ograje in pol smo šle do nekega lokala ob plaži na koktejl.

Na enih šolskih tridnevnih ekskurzijah v srednji smo se napili, kjer so nas dobili in smo dobili neke ukore in so mogli starši prit na sestanek.. Enkrat sem mutila z nekom, ki je bil (začasno) profesor na neki srednji in so ostali spremljevalci na maturantskem naredili malo panike, da ne bi smela bit skupaj in da nisem polnoletna ( čeprav sem bila)..
Ko sem bila mlajša je bilo tud več takih ne zares illegalnih stvari, da sem 'zbežala' od doma in šla ven s prijatelji, ko so moji mislili, da sem že spala, ko sem prvič prespala pri fantu, sem rekla staršem, da sem prespala pri prijateljici in sem tudi naslednje dopoldne šla k prijateljici kamor so me prišli iskat..

, kar se je še vsaj enkrat ponovilo z eno drugo prijateljico..
Si spremljal/a kraljevo poroko?