Ja, se strinjam cryselle, da je to najboljsi nacin. Se mi zdi, da je pri meni najvecji problem cuker, ker sem odvisna. Nekaj dni ze zdrzim, ampak potem spet zacnem, ali ko sem slabe volje ali utrujena, vedno je neki joj..

Ma po drugi strani tud sem nekoliko ze zadovoljna in hvalezna da sem vsaj kjer sem, ker sem enkrat imela prav neke custvene/ psihicne probleme kombinirane s prenajedanjem ( brez bruhanja) in zdaj tega hvalabogu vec ni in mi je tudi teza in pocutje malo nizja/ boljse kot takrat. Takrat je bilo pa res hudo, v smislu pocutja. Zdaj sem se vsaj bolj navadila, da karkoli se mi dogaja znotraj mene, da se znam nekako pomirit sama sebe in se prepricat, da se ne bom kaznovala zaradi izgleda, da sploh ni pomembno in da mi je lastno pocutje in da sm js psihicno ok najvisja prioriteta... Samo bi rada vseeno prisla na tezo pred temi stvarmi, ze zaradi tega, ker imas potem obcutek, da si neke tezave in problematicno obdobje dokoncno 'premagal'.
obleka: crne skinny jeans, temno modra bluza z belimi pikicami z zavihanimi rokavi, crne allstarke z debelim podplatom.
lasje: valoviti, spuščeni
make-up: puder, blush, povdarjene obrvi, belo/krem svetlikajoce sencilo, crn eyeliner, maskara
nakit: uhani
počutje: dobro, pomalem me bolijo misice na vec koncih, noge, rit, zgornji del hrbta, zgornje trebusne, ker sem uceri neki telovadla po nekaj dneh premora, me je malo zakuhala ta vroca kava, malo lacna.
pijem crna kava
jem bom kosilo cez kaksno uro
poslušam: pogovarjanje
želim si: da bi mi casovno priblizno vse slo skozi, it vsaj se kako 1 kilo al 2 dol, ceprav zdaj me je prijel ze tolk stres zaradi ostalih stvari da me ze prav ne briga vec teza.., bit na morju.
rada imam: Sonce. In tak zrak, nezen veter in vzdusje, ko ves da si v blizini morja.
čakam: kosilo
sovražim: /
trenutna misel: /