-* me bo koštalo, jbg. bom zrihtal vse, pa še menjal vse plombe da ja ne bo kakšne pizdarije na potovanju.
-* me je kar stiskalo pri srcu ko sem se vozil okoli Ptuja ob sončnemu vzhodu, ker sem videl same dobre šanse za fotke, sem si naredil skico poti in čase ob katerih moram biti nekje naslednjič, potem pa se zmenil za ustrezne ure pri zobarju da bom lahko naredil svoj foto trip-
-* imam rad te široke kotline ali ravnice, ker ima horizont bele robove ob vzhodu, mi tega v dolinah nimamo...plus, kar je bomba, ni megle, zato se na poljih vidi tista meglica izhlapevanja. Je klinac ko začneš fotkat, da vidiš stvari in potem cel dan razmišljaš o tisti fotki

-* moram bit naslednjih 10 dni malo zaprt v sobi da naredim nekaj do konca, potem pa končno v datume in karte.
-* je trenutno odtekanje denarja od mene ogromno, komaj čakam da začnem potovati, ker bo dejansko ceneje

-* je lajf trenutno zelo harmoničen, zmanjšal sem si krog, odstranil in razrešil vse čustvene dileme in počnem stvari ki so dobre zame in družim se s podobnimi ljudmi. Je fajn.