-* bo kul vikend, danes je dan za prijatelje in večerno Ljubljano, v nedeljo pa tipična slovenska požrtija, love it

.
-* gre moj najboljši prijatelj na služenje vojaškega roka, sem ponosen na njega, resnično, pri teh letih in izobrazbi mu ne bi bilo treba, ampak je nekako ugotovil da ima to željo že od otroštva. Sam zase vem da je bila to ena izmed najboljših izkušenj v življenju, in mi je v življenju lažje ker sem to naredil, zaradi tega sem boljši človek in imam ogromno dobrih prijateljev.
-* sem zadnje čase extremno sentimentalen, prav tisto skoraj cringe čustven

, pomoje sem v zadnjemu mesecu povedal večim ljudem da jih imam rad in jih cenim kot v celemu življenju prej.
-* z fotrom predelujeva našega Berlingota za krajše izlete, sva naredila poden ki se ga lahko hitro zmontira ven, 7cm vzmetnico in kasneje še manjše predale...je ideja samo da greš za noč ali dve spati nekam na luštno lokacijo , skočiš v prtljažnik in greš naslednji da naprej v akcijo.
Bomo v nekaj letih družno kupili kombi in ga predelali v nulo za potovanja, potem pa samo neka razpredelnica za uporabo in je to to.
-* sem vesel za celo mojo družino, mami se je dve leti borila z bullyi na šihtu in zmagala, foter začenja projekt selitev na primorsko in je ves nahajpan, brat ima kul zvezo in dobro služi, sestra je pa itak stroj, ima že zrihtano dobro službo s podporo do doktorata in res fajn fanta. Naša družina na prvi pogled deluje malo hladna drug do drugega ker smo si res različni, ampak zame smo ekipa, vsak je močen individualist, ampak si nudimo absolutno podporo pri čemerkoli, se popolnoma sprejemamo in gremo v projekte od katerih imamo vse nekaj.
-* mi počasi malo ven seka moja tradicionalna narava, kjer bi iskal in potem gradil zvezo in imel otroke, ker mi to veliko pomeni in ker sem rad predan nečemu in skrben, plus rad imam otroke. Samo vedno sem delal po planu kaj je dobro zame, je pravi čas in kaj ima dolgoročno boljše efekte name in mojo osebnost, najprej me je povlekla vojska, zdej me vleče svet, ko končam vse te stvari pa hej z veseljem velika družina, ker bom dober foter. Nujno pa rabim bolj prizemljeno in odgovorno žensko, ker rabim premzo

.
-* grem sprehoditi psa, zajtrk, delo, potem pa v mesto.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.