Pa ne 10 jogurtov kupit zato, da kolebnico, ki šteje kalorije dobiš, ker je ta čist zanič. Ja jaz sem mela obdobje, ko sem v 2 mesecih zgubila 10 kil s kolebnico, skakala sem jih pa okoli 1000 na dan. Zlo slabo je za sklepe in prsi. Ampak efekt je bil pa ornk.
beyonce7 napisal/-a:Pa ne 10 jogurtov kupit zato, da kolebnico, ki šteje kalorije dobiš, ker je ta čist zanič. Ja jaz sem mela obdobje, ko sem v 2 mesecih zgubila 10 kil s kolebnico, skakala sem jih pa okoli 1000 na dan. Zlo slabo je za sklepe in prsi. Ampak efekt je bil pa ornk.
No, glede prsi nimam težav, ampak sklepi...nasledn dan so me tko kolena bolela, da sm komi hodila!
Čao
Jaz bom tudi spet začela skakati redno. Bom danes začela zvečer. Nujno.
Meni pomaga kolebnica. Ampak zaradi sklepov nimam problemov. Sem se nekako naučila skakat.
Okoli 1000-1500 skokov na dan in je super.
Morš na prste doskočt in met dobre teniske, da potem ni težav s sklepi. Mene ful gležen zeza od kar sem si ga pošteno zvila in kolen od kar sem padla po stopnicah. (ja, sej vem štor sem!!!). Ampak kolebnca je zakon!!!!!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
Kje si pa to slišala, da dobiš kolebnico, za 5 jogurtov Vitalinea? Mi poveš naslov, kam moraš poslat, ker bi jaz tudi poslala. Kakšno kolebnico pa dobiš?
Am, k ni bla včas reklama da dobiš za 10 jogurtov kolebnco?
Hehe, js tut skačm s kolebnco. To prakticiram, ko je zunaj premrzlo za laufanje Je pa res, da je to dost nevarno za sklepe- še posebi če maš kako kilco več ko ponavadi. Pa tut za stopala je lahko škodljivo, če nisi pravilno obut. Najbolš je nost iste copatke k za tek....
Jao nisem skakala čez kolebnico že od SŠ pa tolk rada sem to počela. Hvala za idejo,da si bom novo kupila, in ko bo mal časa šla ven skakat k otrok. Pa ne zaradi hujšanja, zaradi sebe
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel