Samo firbec me pa se vedno matra, ce je res tud v punce, al je pa moj radar za te stvari cisto mimo.. alpa majo eni ljudje tako mocno karizmo, da kar privlacijo vse spole..
hayley
- da zdej k sm spoznala LZja, me malo mika, da bi spoznala še Exit![]()
Firestorm napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:trenutna misel: hm, a bi raje imel da ima Barca LPool v polfinalu, al El Clasico pa se potem zmaga finale, al je finale pred finalom... ne vem. Dilema.
Kaj pa zj?![]()
![]()
Sori, mogla sem
Led Zeppelin napisal/-a:Firestorm napisal/-a:Led Zeppelin napisal/-a:trenutna misel: hm, a bi raje imel da ima Barca LPool v polfinalu, al El Clasico pa se potem zmaga finale, al je finale pred finalom... ne vem. Dilema.
Kaj pa zj?![]()
![]()
Sori, mogla sem
Ti dovolim naslajanje. Zasluženo.
Dobim še dozo od brata in soseda jutri, tako da.... kul, hvala ti. Res.
Bom pa rekel takole, se bova usedla skupaj konec maja, in bova šla čez revizijo sezone in dobljene lovorike.
Nekak mislim da bo 2-0 zame.![]()
Ampak, danes vam dovolim, sploh ker moj brat dobiva redno tedensko opominjanje da navija za Man Utd.
Led Zeppelin napisal/-a:Če si navijač Liverpoola se morš res navaditi na majhne momente, ker drugače ti lahko spodrsne.
Uh.
Drops mic.
Se popolnoma zavedam da si Barcelona zasluži občasno sramotenje, ker si ga vsi, skrbi me samo da bo zdej RM zmagal LP.... ker se jim vedno userje, in bodo dobili Romo v polfinalu...
Sem vesel za vas, ker ste mi res kulski klub, plus igro imate vsaj meni najljubšo, kontre in če rata rata, drugače pa 2-0 zgubil proti kakmu Crystal Palacu.
Upam da pridete in zmagate, malo je treba osvežiti okus in se spomniti na Carigrad.
Najboljša fuzbal tekma kar sem jih kdaj gledal.
Firestorm napisal/-a:-trenutno me moji lasje ob pamet spravljajo. komaj porežem konice, se že vse cepi do pol glave, zdi se mi, da tudi bolj na gosto ven padajo, ko se češem, me malo ima, da bi vse prijela in odrezala in konec tega.
-bom verjetno najprej še s kakim extra šamponom sprobala pa kakimi prehranskimi dopolnili. malo sem brala o fitovalu, ma kdo slučajno izkušnje?
Ananhas napisal/-a:Fitoval šampon se mi zdi brezveze, ker je par minut preden spereš premalo, da bi kaj konkretnega na lasišče nardil. Boljša varjanta so losjoni za lasišče brez izpiranja. Jaz prisegam na Alterna Caviar Clinical (root & scalp stimulator). Sicer je res zasoljena cena, samo preverjeno deluje. Pa Watermans tonik za lasišče (je cenejše izbira).
Drugače pa fajn kombinacija nege od znotraj in zunaj pri teh problemih:
Čisti sok aloe vere, kolagen (tip 1 in 3), B vitamini (biotin predvsem), omega 3, Silicea gel za pit, mleto neoluščeno proso. Na lasišče pa mešanico black castor olje + kokosovo (lahko še mandljevo) 2 x na teden vmasiraj v lasišče in pusti najmanj 1 uro, super pa če par ur. Lahko tudi po dolžini las včešeš. Potem pa še eterično olje rožmarina, ene 6 kapljic v malo čistega soka aloe vere (ali kakega olja) in naneseš, vmasiraš na lasišče, pustiš najmanj 1 uro in pol normalno umiješ lase. 3x na teden, če ti uspe. (alternativa fensi kupljenim tonikom)
Kar se tiče produktov za lase je fino še Literam Keracare, obnovi in napolni lase po celotni dolžini, da so bolj čvrsti, krepki in manj se lomijo, se ne izpira.
Moraš pa vztrajat. Pa denarnica bo mal bolj prazna, deluje pa vse našteto super.
Led Zeppelin napisal/-a:Bom pa rekel takole, se bova usedla skupaj konec maja, in bova šla čez revizijo sezone in dobljene lovorike.