Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Re: Klepetalnica #115

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Sarissima napisal/-a:Verjetno imam zato v glavi kot nekaj res bednega :D

Saj je bilo nekaj res bednega :P
Ampak je bila mislim da ena prvih teh mehiskih limonad, ki so jih pri nas vrteli, in so vsi znoreli.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Mene je zanimiva fora ta, da je Pop odkupil samo prvo polovico serije, in čeprav je folk norel in jih je šlo tisoče na letališče ko je prišla una Letizia (legit slovenska knjiga o njenemu prihodu), folk nikoli ni videl kako se je serija končala. Jaz se samo spomnim da je šla na opercaijo, bla potem z dohtarjem, potem se je vrnila, itak poročila z HOSE ARMANDOM, ampak kaj se je zgodilo potem...we will never know.

Jaz vem da sem gledal Esmeraldo z babico, uvodna pesem je bila legit.

Pa potem se spomnim še ene nadaljevanke, neki Ruby, kjer je bil glavni lik načeloma antagonist, evil bijač.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Ha? Sej telenovele se koncajo pri happily ever after? Kaj je se lahko? Kako imata froce, ki jim najedajo zivce, se pocasi odtujita in seksata samo se ob praznikih dokler eden ne umre, drugi gre pa zivet v dom za ostarele? Kdo bo to gledal?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Rubi je bla huda :D
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

_patchouli_ napisal/-a:Ha? Sej telenovele se koncajo pri happily ever after? Kaj je se lahko? Kako imata froce, ki jim najedajo zivce, se pocasi odtujita in seksata samo se ob praznikih dokler eden ne umre, drugi gre pa zivet v dom za ostarele? Kdo bo to gledal?

:ja: Dejansko, the real life.
Sej zato je verjetno folku blo vsec to gledat, da pozabijo na bedne stvari iz resnicnega zivljenja.

Aja ko sm bla otrok in mi je blo enih 10, 11 je tud ful sosolk gledalo telenovele, js tudi kdaj. Enkrat me je ena sosolka vprasala, ce gledam zato k so mi 'vsec nadaljevanke al zato, ker se poljubljajo, js odgovorim uno taprvo in pol ona meni nazaj: js pa gledam zato ker se poljubljajo :D

No ajde napisem se js kaj sm gledla; se spomnim, da mi je bla se najbolj zanimiva neka Klon. In dejansko niti ni bla tko zelo neumna kot kaksne druge, par stvari o muslimanski veri si se lahko naucil ven, ful so enih orientalskih plesov plesali, dva starejsa best frenda razlicnih ver, bil en tip znanstvenik, ki je kao kloniral cloveka, eticna vprasanja in odvisnost od heroina/ kokaina pri eni najstnici ( na zlo realen nacin) pa se kaksna mesta v Maroku je kazalo..
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Klon! A to ej bila una ko je bila igralka v zeleno oblečena? Pa res čedna?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

O ti mater Klon ja :D

Js sn bla legit obsedena s telenovelami - Preciosa, Prevare, Vsiljivka, Za tvojo ljubezen, Za tvojo usedo, DIVJI ANGEL.

Obsedena sem bila z Gabrielo Spanic, Natalio Oreiro (ona je tut dejansko pršla pet na proslavo, ko je POP TV praznoval 5 let - pela je Tu Veneno), Lucero, Thalio.

Oh pa še Cassandra :D
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sarissima napisal/-a:Klon! A to ej bila una ko je bila igralka v zeleno oblečena? Pa res čedna?

Ja!
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

To je tudi gledala ta frendica ja! Vem ker Esmeralde nisem štekala, ta Žadč al kakorkoli se je že klicala glavna junakinja te zgodbe, mi je bla pa ful kul! Pa neke hareme so konstantno kazali, pa se spomnim da mi je blo všeč ker je posedala od nekem "luknjastem" oknu. Kiri blast from the past...
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Jaz nisem bila fanica mehiških nadaljevank, edina, ki sem jo dejansko gledala je bila Sulejman veličastni. Liki se ne delijo na dobre in zlobne, mene je prevzela.
Pogledala sem si tudi nekaj delov turške nadaljevanke Mama, ampak mi je bila preveč grozna in čustvena.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ma sej ta Sulejman je tudi turška, ne mehiška? To je neki moja mama gledla se mi zdi.. Js sm neki časa gledla, ko sm bla majhna te španske in se mi je kr zdelo, da razumem vse špansko. Smo enkrat šli v Barcelono in okolico in pol sm tam ležala na plaži in sem se počutila, kot d sm sred telenovele, ker so vsi špansko govorili in vse sm razumela xD
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Turška je ja, kot edina sem mislila nadaljevanke na splošno. Turške so res ena druga sfera kot mehiške.
Joj moja babi še vedno gleda mehiške in na glas komentira, groza :nein: :D

Ajde jezik ti postane znan in marsikaj poveš/razumeš, to je po moje edini plus.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Aja..ja sej sm gledla bol na sredini osnovne šole, potem ne več, pol malo pozabiš, ko ne gledaš več. Se spomnem, da so mi starši govorili, da bom vidla, ko bom bolj odrasla, kako so te nadaljevanke neumne.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

emanuela napisal/-a:Lz, poroka? Jaz sem dobila že nekaj povpraševanj in prošenj, ampak se ne bom spustila v to. Za začetek se mi ne da nabavljati novih kartic, gripa in dobrega flasha, plus tega mi je to prevelika odgovornost.

Ni tok resno, se tudi jaz ne bi zapletal s tem, uradno.

Se ne bi igral s spomini folka, poroka je kvečjemu B kamera, in kar je prej candid fotk.

Sem enkrat pomagal uradnemu fotografu poroke ko sem se učil, in ja, se ne bi zapletal s tem, ker je finančni vložek ogromen, plus res nimam veselja do porok.

Ker rabiš: FF da ima dva card slota, v nasprotnemu primeru wifi oddajnik da gre takoj na komp, rezerven body če gre karkoli narobe in kup leč. Un je imel dva bodya z gripoma na sebi z 70-200 2.8 in 24-70 2.8, plus v torbi 85 1.4 in 35 1.4, že tukaj smo na 11k :lol: .

V lajfu bom hepi če bom imel FF z 35mm 1.4, eno širokokotno in hitro 85ko, da bi služil kaj več od kakšnih sto evrov na natečajih in kakih salam in kosil, mi je trenutno še dejstvo in mi je fajn, se še ne obremenjujem z višjimi aspiracijami :lach: .
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

Eno glupo vprasanje: obisk je na radiatorju pustil lidlovo vrecko (ker je bila mokra in jo je punca hotla na hitro posusit, go figure :D ) in se je zdej vse skupaj 'naprintalo' na radiator, ker jo je pozabila tam.

KAKO naj to spucam? Radiator sem ugasnila in ga kasneje naspricala s cistilom, da se stvar namoci, ampak ne gre stran.. Ce pa vzamem zicko za lonce gre ze lak stran, tudi ce samo nezno podrgnem. Any ideas? Aceton? Kis? Soda? :D
Odgovori