* sem dobila položnico za prijavo magistrske. i guess its getting serious

* sem ta tedn prvič v službi rekla jasno in glasno ne. je blo dost scary, ampak je fino videt, da ni nekih groznih posledic za tem, ko pač jasno začrtaš meje. no sem sicer morala isti teden dost hitro rečt spet ne

nvm ka je s to službo... po navadi sem oseba, ki ji ni težko kej več podelat, ampak zdej na podlagi njihovega odnosa. nope. tok butasta pa še js nisn, da bi me tok okol prinašal.
* gre moja ljuba sodelavka kmalu na porodniško. ful vesela za njo, ampak omggg.. we were the perfect team. res nikoool ni pršl do kakrnega koli spora, vse se je dalo dogovoriti, obe sva si šli na roko... pa res je krasna oseba. sem vesela, da sem jo spoznala.
* jutri imam bday. fujčy.
* je bil sicer ta teden res ogabno naporen

s čustvenega stališča (ja i know, yet again) me je tok prepral, tok sn zmatrana. j/ anksioznost res. v tem tednu se je mogoče še vse potenciralo, ker sem se odločila, da je morda boljše spet začet antidepresive jemat. in je tko, da je prva dva tedna rahlo pojačana anksioznost. meni se dodatno (f* stranski učinki) še grozno potijo dlani, pa dosti stiskam čeljust. sux. ampak sva s kolegom zadnjič gledala neke posnetke od poletja, ko sva se šetala etc, in je prov reku: lej tuki si bla še "normalna". in je imel prav. sej sem še imela podobne probleme, ampak je bilo dost manj izraženo... tko, da i guess, da je ponovno jemanje adjev the right path?
* sem v takih momentih res res hvaležna za svoje prijatelje. mislim i guess that ive done something right, če mam take krasne ljudi okol sebe?
* hkrati hvaležna za tale forum. tko vsakič k berem vaše objave, mi je kr topl pr srcu, kr mi daje občutek domačnosti... pa tut vesela, kr sn spoznala LZja in saarijarvi kle gor, k smo tt v RL prijatli

in sta mi tut ogromno pomagala. kdo bi si mislu. na cosmo forumu haha

* mi je včeraj po dolgem času pisu en hot hot tip k sva lani nekaj mučkala. ne bi sicer imela nič več z njim, je pa prijetn ego boost. more of that please.
* pogrešam mamo.
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”