Samo mislim, da ni nič narobe če maš črno...samo skušaj kombinirat s čim bolj živimi barvami. Ne met pol še črne torbice, pa ne met črnih čeljev itd.
Klepetalnica
Re: Klepetalnica
^^Jaz se skušam črni barvi čim bolj izogniti poleti, ker mi je pol v tistem še bolj vroče
Kaj črnega oblečem samo zvečer.
Samo mislim, da ni nič narobe če maš črno...samo skušaj kombinirat s čim bolj živimi barvami. Ne met pol še črne torbice, pa ne met črnih čeljev itd.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

Crna je pa zdej res na vsakem koraku, ce ti ni vorce, se ne sekiraj 
Ah, črna je super tudi poleti! Izpade zelo stylish 
Tudi meni se zdi, da s črno nikoli ne moreš zgrešiti
Pa še res se jo da krasno kombinirati s kakšnimi bolj kričečimi barvnimi dodatki.
Kul, hvala za mnenja 
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Z črno ne moreš zgrešiti.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Protokol veleva, da mora biti zenska, ko gre k papezu oblecena v crno in pokrita.Led Zeppelin napisal/-a:
Z črno ne moreš zgrešiti.
Izobrazi se malo.
Seveda pa obstajajo redki odmiki od tega(npr. monaska princesa, angleska kraljica...).
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho

Vem, kolikor vem nisem nikjer ciljal na to, smisel šal je da so v kontekstu, ne pa da kljukajo obenem še dejstva, in odpirajo politične debate. Slika je absurdna.
Lighten up.
Lighten up.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Punce, kaj oblečete zdaj pozimi, da vas ne zebe v noge?
Ker jaz imam praktično skoz probleme, da me zebe v noge, zdej pozimi pa lahko karkoli navlečem nase za ven, pa imam vedno čist ledene noge.
Ker jaz imam praktično skoz probleme, da me zebe v noge, zdej pozimi pa lahko karkoli navlečem nase za ven, pa imam vedno čist ledene noge.
Js imam tudi probleme s stopali, sicer zunaj se niti nisem potikala več kot tolko letošnjo zimo, mi pa rata zelo mraz, ko moram cel dan ali več ur sedet in mirovat, še veliko bolj, kot če se gibam zuni in sem kdaj nosila tudi po trojne termo/ zimske nogavice naenkrat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Gležnarje na foro piščančkov, ki so podloženi. Ne premočijo in lahko imam navadne nogavice. Pa sem isto zmrzljivec v noge.
The world is as you are.
All is vanity, nothing is fair.
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka

kaj je fora teh torb in zakaj jih imajo vsi, ceprav so okoli 100€? a kej zamujam?