Maram čisto vso zelenjavo oz. se ne spomnem zdaj nobene, ki je ne, najraje..bi lahko kar naštevala, kakšna špinača sploh v obliki špinačne juhe, rdeča pesa, motovilec ali kakršna koli solata, hladne kumare iz hladilnika, sploh poleti..
Tebi?
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ne maram zelenjave kaj prevec, po pravici povedano Odvisno s cim in kako je pripravljeno. Solata recimo mi je kul, pa paradiznik (ne mi s tem, da je sadje, prosim), bucke in jajcevci so mi tudi fajn, ker so uporabni. Ne maram pa brokolija in cvetace, ampak pojem, ce je ze na krozniku.
Ne maram lubenic, manga in kakija (kar se spomnim), še pa dosti eksotičnega sadja nisem probala. Najraje imam češnje in jagode.
Moram še za zelenjavo Jo imam zelo rada, ne maram pa sveže čebule, sveže paprike (mora bit vložena ali pa vsaj malo počenega, da zgubi grenčico), česna in redkvic. Obožujem paradižnik, bučke, jajčevce, kumare, zelje, ohrovt, brokoli ...
Za božič? Nobenega, ker ne praznujem kaj pretirano, ljudje okoli mene pa še manj. Pred leti, ko sem še živela v Sloveniji, pa pač starše, sestro, fanta, če je obstajal, najbližje prijatelje. Okoli 5, 6 ljudi je ponavadi naneslo.