^^ Ko si bi mlajši?

Jaz sem stara 27, ampak že bolj proti 28, realno. Se pravi sem od tebe povsem nepomembno mlajša.
Drugi imamo podobne situacije kot ti, hude filozofije pa tu ni. Bodisi se odreci socialni in finančni varnosti, ki ju imaš zdaj, pusti službo in se preseli nazaj ''domov'', delaj naprej, ampak se vseeno preseli ''domov'' in se vozi kot veliko drugih ljudi ali pa ostani v tej situaciji.
Razlagaš non-stop isto, ampak jaz vseeno mislim, da se odločno preveč pritožuješ. Malo si preberi raziskave trga - v resnici si v ful dobri situaciji. Pa da ne bo pomote: sicer podpiram UTD, možnost, da se ljudje ''iščejo'' in ''najdejo'', 6-urne delovnike, fleksibilen delovni čas itd. Ampak v tej obstoječi realnosti, ki je žal daleč od idealne, je tvoja pozicija dobra. Še vedno pa imaš - kot vsi drugi - možnost, da svoj hobi tako ali drugače pretvoriš v svojo kariero in odpreš s.p.
Punca pa tudi menda lahko med tednom kdaj pride v LJ, če ji je toliko do tega - verjetno ne dela VEDNO popoldan; pa naj pride k tebi za zvečer in prespi pri tebi. Morda lahko v LJ preživita skupaj cel vikend - od petka do nedelje ali kaj takega. Ampak ja ... sčasoma, če bi to uspelo, bi se en od vaju verjetno selil.