haley napisal/-a:Meni se ne zdi nič takega, če si star 20-25 in si se poljubljal samo z enim ali dvema. Če si mel vsa ta leta resno zvezo, se mi to zdi normalno.
Kaj pa tisti, ki pri 25+ letih še niso niti do prvega poljuba prišli?
In kaj je huje: biti pri 25+ letih "lip virgin", ali do 20 leta se poljubljati z nekaj (magari 10+) folka, toda z niti eno/im v treznem stanju?
haley napisal/-a:Meni se ne zdi nič takega, če si star 20-25 in si se poljubljal samo z enim ali dvema. Če si mel vsa ta leta resno zvezo, se mi to zdi normalno.
Kaj pa tisti, ki pri 25+ letih še niso niti do prvega poljuba prišli? In kaj je huje: biti pri 25+ letih "lip virgin", ali do 20 leta se poljubljati z nekaj (magari 10+) folka, toda z niti eno/im v treznem stanju?
Pri 25+ je huje biti lip virgin . Lahko se ti tolažiš s primerom 10+ netrezno izbranega folka, to je ekstrem--> niti en v treznem stanju. Z nekom si se valda poljubljal v treznem stanju, vsaj jas se sem. Tudi ko sem bla pijana, zadeta, whatever sem se poljubljala z nekom, ki mi je bil všeč, pa sem pač potrebovala malo poguma, oba v bistvu (pa ne vedno no!). OK z nekaterimi res nebi nikdar več bluzla in mi je žal. Ampak to so izjeme pač..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
dayđremer napisal/-a:Lahko se ti tolažiš s primerom 10+ netrezno izbranega folka, to je ekstrem--> niti en v treznem stanju. Z nekom si se valda poljubljal v treznem stanju, vsaj jas se sem.
Primer ki ga jaz omenjam, je 20-letnik, ki se je doslej poljubljal s kar nekaj puncami, toda z nobeno v treznem stanju. Torej, kaj je huje?
Kaj pa tisti, ki pri 25+ letih še niso niti do prvega poljuba prišli? In kaj je huje: biti pri 25+ letih "lip virgin", ali do 20 leta se poljubljati z nekaj (magari 10+) folka, toda z niti eno/im v treznem stanju?
Meni je huje, da se je nekdo poljubljal z vsemi v netreznem stanju.