Imam dekle, ki je (kot pogosto) precej manjša in šibkejša od mene - sama pravi, da ji je to všeč, ker se ob močnejšem moškem počuti bolj varno. Po drugi strani pa pogosto pravi, da se ne boji nobenega moškega. Toliko bolje. Čeprav sem jo včasih malo dražil, da je premajhna, da bi lahko zaresno trdila kaj takega. Zadnjič pa je naredila nekaj, kar mi ni bilo najbolj všeč in mi je postavilo kar nekaj vprašanj, s katerimi se obračam tudi na vas.
Medtem, ko sva se za šalo prerivala (v ljubkovalnem smislu, da ne bo pomote), me je nepričakovano (in namerno, kot je pozneje potrdila) s kolenom močno sunila - no, lahko si mislite, kam. Pošteno me je zvilo in približno četrt ure nisem mogel stati pokonci.
Seveda sem jo (ker rad razčistim zadeve) takoj vprašal, zakaj je to storila. Odgovorila je, da "bom zdaj razumel, zakaj se ne boji moških". Ko sem ji povedal, da se mi tak odnos ne zdi pravilen, je rekla, da "mora biti vsak moški od svoje ženske zmožen sprejeti še vse kaj več, kot samo koleno v jajca", da je toliko šibkejša od mene, da si to lahko privošči in da me bo ščasoma "že utrdila". Rekla je še, da to itak počnejo vse ženske in da je prav, da nam kdaj pokažejo, da nas lahko na hitro obvladajo.
Jaz sam ne bi svoje partnerke nikoli udaril ali ji povzročal kakršnekoli bolečine (kar sem ji tudi povedal), zato se mi tak odnos zdi nekoliko čuden. Nisme prepričan, da tako razmišljate vse ženske. Je pa po drugi strani res, da pogosto slišim kak ženski pogovor v smislu: "Tako me je razjezil, da bi ga najraje v jajca, tako da bi se tri dni pobiral."
Morda sem naiven, ampak ta odnos me malo bega, zato me zanimajo vaši komentarji. Predvsem me zanima, ali naša moda dojemate predvsem kot sredstvo za obrambo ali celo za kontrolo moških. Ali imate morda do njih bolj ljubeč odnos. Ali pa povsem brezbrižen, kot včasih piše v kakšnem priročniku spolnosti.
Upam, da je vprašanje primerno, ne preveč naivno (saj je tema v resnici precej kompleksna) in predvsem, da se vam zdi smiselno. Že vnaprej hvala za (čimbolj iskrene in izčrpne) odgovore.