Hjo hvala, da ste me spomnal na South Park

* rahlo razočarana nad novo sezono Broad City. Se mal pozna, da so postale punce popular.
* zadnje čase obsedena s Childish Gambinom. Povsod me spremlja. Ko se zbudim, ko grem kam, ko sem v službi. God bless his talented soul. pa velik plus d je fant gooooooood looooooooooooking

<3
* končno bo malo boljša plača <3
* jutri grem na en bolan party. muska bo the shiet <3
* so novi cimri super. v primerjavi s tistim prejšjimi je tole res milina. lepo je, da vesta kaj je sesalec, kaj pomeni čiščenje, pa da znata lepo pozdravit, pa kdaj tudi počvekamo. means a lot.
* zadnje dni ogromno spim. 11-12ur na noč, ko polh. in mi tko pašeeee. prov tko ni mi bolšga zvečer, ko pa da se zabubim v svojo posteljo, fajn pokrijem, toplo je... in res tko v parih sekundah me zmanjka.
* je mogoče tudi povezano s tem, da je stopnja anksioznosti rahlo alarmantna. par dni sem ok, potem pa pride kak dan, ko me dejansko začne dušit že samo, da odprem oči, kr solze v očeh, občutek imam, kot da mi kdo sedi na prsnem košu, kot da sem na dnu nekega ogromnega bazena in ne morem priti na površje, da zajamem zrak. sux.
* moja terapevtka je žal še vedno odsotna. ne morem pa it kr k novi... ni to kot zdravnik, ki ti pa pač na podlagi nekih simptomov predpiše tablete itd... ona me dejansko pozna, pozna moje ozadje, približno seznanjena s potekom mojih miselnih procesov. ne morem je kr zamenjat. pa kar je najboj pomembno... daje mi občutek varnosti. in enkrat ko to začutim pri eni osebi... ne grem proč

morala bom še malo počakat, potrpet...

je pa res, da vsak teden kličem in preverjam kdaj pride nazaj

* magistrska napreduje. vsak nekaj.
* čez dva tedna je poroka.... in že vem kaj bom oblekla. zdej pa je problem to najdit

ne bi rada klasične oblekce, ampak tko ženski pantsuit - ampak iz enega dela. in tko bol klasičn - črna s kakšnim uizi cvetličnim vzorcem... če je kdo zasledil... glede na to, da sem visoka, mislim da bi mi kr pasal

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”