Ja (samo stanovanje v študentskem)
En tak brainstorming bi biu..
+ : maš družbo, ljudi za se pogovarjat, ko prideš domov, si lahko posojaš razne stvari, ko kaj zmanjka, itak bolj cenovno ugodno kot, če bi bil sam, čiščenje se razdeli, tako da ne rabiš ves čas vsega sam čistit, čajček meetingi zvečer, igranje družabnih( nepivskih

) iger
- : si se prisiljen družit, srečevat ljudi v kuhinji, tudi ko ti ne paše, ne moreš nag kuhat kave zjutri al rendom nag/v spodnjem perilu it iskat nekaj v drugo sobo, ne smeš vabit ljudi ob poznih urah/ponoči, ker zbudiš cimre, ne smeš žurat v flatu(za moj primer), imaš cimre,ki sploh nikoli ne marajo žurat in ne pijejo alkohola(bil moj primer, ..priznam, da po drugi strani bi mi bil še večji minus met preglasne/prežurerske cimre), ne moreš it lulat ko te ful tišči, ker so cimre v kopalnici, moreš pazit, da se sam ne predolgo zadržiš v enem kosu v kopalnici, če si samski in maš random kolege,ki pri tebi prespijo ponoči nimaš toliko intimnosti, ker maš vedno neke očividce, ki to spremljajo, če te že ne zalotijo zjutraj ko odhajaš, pa po čevljih..

Zdej tko na prvi pogled zgleda, ku da je ful več minusov ampak ni tolk hudo.

Ponavljam