Uf, ne gledam serij, ampak iz knjig:
Top shiat mi celotna Lannisterska ekipa, najbolj Cersei, ker je res una prava "kraljica", me je kupila s svojo *shame cincin* sceno, ko je sposobna it po celem mestu z dvignjeno glavo, obrita, naga in polna gnile zelenjave. Respekt. Potem pa uni zadnji moment preden gre nazaj v grad, ko se zlomi mi jo naredi ful človeško

.
Jaime - heartthrob, poskuša naredit kar najboljše more za svoj familijo, potem pa kak odnos si napleteta z Brienne in uni moment ko jo gre iskat k medvedu -

Sansa - frajerka. Na začetku še idiotska deklica (svojo familjo zatoži Joffreyu, wtf?), na koncu pa dama z zadevami v svojih rokah.
Na drugi strani pa mamo Jona Snowa, ki literally ne ve nič. Cait Stark, ki je neka histerična ljubosumna ženka. Pa Dany in moj love hate relationship do nje, čeprav večinoma hate. Ful sem jo začutila, ko osvobodi svoje prvo mesto (Yunkai?) in vzpsotavi nov režim, kot se njej zdi "fer" - ko se potem sužnji obrnejo proti gospodarjem in so še biljonkrat hujši kot so bili oni prej in stoji nad mestom v takih metaforičnih ruševinah in ugotovi da nima za burek.
Ponavljam!