- Da je minilo 4(?) mesece, odkar sem nazadnje pisala sem.. Damn you, bugs, da se forum sam osvezuje in izbrise vse napisano
- Da so bile ''pocitnice'' fine, ceprav sem delo vlekla s sabo. Bila v Londonu, doma, 10 dni na morju, 1 zelo lusten vecer na primorskem, teden dni couchsurfala po Ljubljani.. zrihtala neki birokracije, odpravla zobarco, ji celo ne pobruhala ordinacije, se 2x dodobra napojila.. Was nice! In pogresala sem vse svoje
- V Londonu pogledala predzadnji ever show enega najljubsih bendov, se vedno pod vtisi. Malokaj mi je dalo toliko usesnih uzitkov, kot oni.
- Da mi je kr malo tezko prezivljat poletje tukaj, vreme je od k*, doma vsi postajo slikce z izletov, iz soncne Ljubljane, Gorenjske, dopustov.. Ampak ok, se nekaj mesecev, potem pa hopefully nov domek. Irska je kul, a dolgorocno ni za naju.
- Da grem cez mesec dni na en projekt v Turcijo in me ful zanima, kako bo. Prvic grem na nekaj taksnega brez drugih kolegov, poznam samo organizatorja, pa se to bolj na pol. Srcno srcno upam, da ne bo tako annoying skupinic ljudi, kot na prejsnjih projektih. Ker drugace bom celih 14 dni cakala, da grem domov.. Ma ne!

Si bom ze nasla kakega projekt buddy-ja. Upam. Vse manj udobno mi je v velikih skupinah.
- Da sem koncno, KONCNO zakljucila en projekt in se resila najhujsega narocnika, kar sem jih kdaj imela. Ne razumem, kako folk, ki je dobesedno nepismen / slep / totalno nesposoben, pride na taksnih pozicij. Ko ti DIREKTOR firme pise mejle dolge 1/4 A4 strani brez enega samega locila, potem ves, koliko je ura. Vsebina brez repa in glave, besede pomesane, v besedah pa samo pomesane crke. NE razumem. Njegova asistentka pa hudicevo zleht, prav za v film. Sayonara, bičez.
- Bi taksnim po hitrem postopku ze takoj rekla adijo, a sem imela cilj pred ocmi in stisnila zobe. cca 3 mesece in 800(!!) delovnih ur kasneje sva bookirala letalske.. Filipiniiiii

mesec dni v mokrih sanjah. Slabo mi je od excitementa.
- Hvala bogu za Cosmo, drugace bi bila verjetno se ena od 400ih kolegov, ki so zaceli furat 'blog', po tem ko so sli do Trsta na sladoled.
- Da sem zaplahutala od ponosa, ko mi je zadnjic nekdo iskreno povedal, da sem malo skrta

To mi je bila samo potrditev, da sem precej spremenila prioritete in da sem se naucila trikov sparanja. Enostavno mi ni vec toliko do stvari, ki so me vcasih mikale (shoppingi, cunje, cevlji, torbice, zuranje po klubih, vstopnine, celo koncerte si previdno izbiram). Adulting, I'm doing you right.
- Da ste me povlekli v Skam, 3 sezone pozrla v 4ih dneh.