hvala useen
Mishela napisal/-a:to sem si prebrala jaraje bi, če mi kdo od uporabnikov pove svoje izkušnje, ker ni vedno vse tak kot uradno piše

kot vem, rabis povezavo.
. Naša mati je na telemachovem Sonyju mela za naštimat proxye za prejemanje mmsjev (poguglaj "tvoj operater ročne nastavitve mms") in za obkljukat v nastavitvah, da telefon lahko sam vzpostavi povezavo z internetom ko dobiš mms. 3 min dela. Sarissima napisal/-a:Ne rabiš met prižgano, to mora načeloma telefon sam naredit. Drugače smo spet napol v ledeni dobi.
Sarissima napisal/-a:Naša mati je na telemachovem Sonyju mela za naštimat proxye za prejemanje mmsjev (poguglaj "tvoj operater ročne nastavitve mms")

Sarissima napisal/-a:Heh, ja, ampak proxyje naštimaš 1x, une podatke smotane pa potem nonstop prižigaš pa ugašaš. De gustibus...
tehnično gledano Proxy ni potreben, da ti sprejme MMS brez vklopljenih podatkov... to je odvisno od (nastavitev) telefona... glavne so nastavitve MMS centra in ustreznih APN-jev, nekateri operaterji rabijo imeti vpisan Proxy, nekateri ne

.
Samo ima se ene druge napake, ga verjetno prevec okol prenasam pa kam ruknem vsaketolk (star bi pa bil skoraj 3.5 let), pa bom zdej vidla a mi bojo se kak del zamenjali alpa mi bodo kasnega solidnega, ze rabljenga urihtali, ce se bo bolj splaclo..