Bom kar vzela tole temo iz arhiva in malo zbrisala prah z nje, da se ne ponavljam

V kratkem grem na en daljši izlet s prijateljem in njegovim motorjem in si moram sposodit opremo. Sicer mi bo pomagal kje kaj najt, a bi še raje sama. Ker si imam naslednjo sezono ali čez dve leti namen nabaviti motor tako ali tako, sem razmišljala da si vsaj čelado kupim že zdaj, ampak še raje bi si za ta izlet samo izposodila ali kaj malega plačala za izposojo, samo da pridem poceni čez in vidim po možnosti še kako se obnese taka oprema. Hlače bom imela kar obične kavbojke, ker nima ravno športnega motorja, ledvični pas že imam, kar rabim je še neka ustrezna jakna (XS/S) in čelada (S/M) . Doma imam neko umetno leder jaknico, a to je taka navadna in tanjša za motor. Neke profesionalne sicer ne rabim, ampak kaj naj iščem in predvsem kje, da se ne bom ravno prehladila? Greva severneje v Avstrijo, a ne v hribe.
Ve kdo tudi mogoče za kako trgovino, lahko tudi spletno, kjer posojajo ali prodajajo rabljene stvari, (za ženske) se razume?

Sem že nekaj gledala na bolhi a nič pametnega za tisto ceno, ker če zdaj kaj mislim kupit/si izposodit, mora biti res poceni, sicer raje kupim novo (kar pa nima smisla, če še ne kupujem motorja zase).
Al pa če je kdo tu iz Štajerskega konca in okolice in bi posodil za slaba dva dneva, dam za pir ali dva oz po dogovoru!