Čeprav sem že blizu 30, fant (no, bolj moški) o katerem teče zgodba, pa v drugi polovici 30ih, se ukvarjam z zadevo, ki me malce bega. Ponavadi nikoli ne dodajam folka na fb, tudi če jih osebno poznam. Sprejmem vse, ki jih poznam osebno ali pa da smo vsaj kakšno besedo rekli, da pa bi sama pošiljala prošnje pa zelo redko in še to če smo si res blizu. A ker sem nedolgo nazaj srečala tega fanta, ki je trenutno prav tako samski, mi nekako ne gre iz glave.
Bom probala bit kratka kolikor se pač da;

Imava nekaj skupnih znancev, a to so nič več kot znanci, zato ne gre računati na to, da bi se lahko pogosteje srečevala. Tako se srečujeva le zaradi spleta okoliščin oz. sreče. Prejšnji vikend sva se srečala na enem eventu v domačih krajih, ko je pristopil k naši družbi, saj je nekoga poznal, vmes so se najine oči srečale, ampak nič posebnega. Znova sva prišla v isti krog družbe proti koncu žura, izgledal je trezen in čeprav me je njegov kolega hecal, kako sem pri teh letih še lahko samska, se je vključil za hip tudi on in rekel "pa kaj potem, jaz sem pri svojih letih tudi samski". Odgovarjal je kolegu , gledal pa mene. Ne vem, ali je to želel izpostaviti ker bi ga jaz zanimala, ali pač slučajno. Nekako se nisva uspela nič pogovarjati, saj je moja kolegica naenkrat bila utrujena in želela domov, pa tudi njegov kolega me je bombardiral z vprašanji itd., tako da se mu nisem uspela izmakniti in začeti debato z onim, ki mi je všeč.
Doma sem se potem odločila, da mu pošljem prošnjo za prijateljstvo. Navkljub nekaj skupnim prijateljem in dejstvu, da se me mora spomniti (glede na to, da ni bil videti pijan), me še ni sprejel, čeprav sem videla, da je v teh dneh že sprejel neke nove ljudi. Nobene ženske sicer ... in očitno dodaja samo znance, midva se pa vbistvu nisva nič pogovarjala. Na koncu me je gledal in ko sem odhajala, sem se obrnila, ker se je kolega njegov drl za mano "se vidimo kaj", ter opazila Njega kako me opazuje.
Ne vem, ali je možno, da prošnje za prijateljstvo ne prikaže ali me enostavno ne želi dodati. S čim podobnim se še nisem srečala.. Odkrito rečeno, verjetno govori moj ego sedaj, a tudi če bi že prej dodajala folk in ne samo sprejemala, bi rekla, da me nobeden ne bi zavrnil, ker nisem antipatičen tip ženske (ne vizualno, ne karakterno). V dneh od takrat sta me sicer našla na fb dva njegova kolega. A on še kar ostaja misteriozen ...
Kakšen nasvet oz. mnenje?