Klepetalnica
Re: Klepetalnica
ooo js sn isak 

“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
Js sm v prvo k sm rešavala ta test dobila Jonasa, zdej sm šenkrt,dala lih malo drugače in dobila Evo. Pa uno od herijapoterja sm na blef.
If you're a hipster with a beanie problem, you're Eva. You have always struggled with feeling at home in your own skin. This may manifest itself in people-pleasing or a desire to change integral parts of your personality that you feel aren't good enough. You are terrified that people are going to leave you because of a mistake you've made, of which you've made plenty. You try to distract yourself from your own self-doubt by throwing yourself into other things such as books, television, alcohol, sex, exercise, food, etc. You may have gone through a period of serious introspection and self-discovery, which has helped you accept yourself for who you are. You are always learning and changing, trying to find the person you love inside of yourself.
If you're a hipster with a beanie problem, you're Eva. You have always struggled with feeling at home in your own skin. This may manifest itself in people-pleasing or a desire to change integral parts of your personality that you feel aren't good enough. You are terrified that people are going to leave you because of a mistake you've made, of which you've made plenty. You try to distract yourself from your own self-doubt by throwing yourself into other things such as books, television, alcohol, sex, exercise, food, etc. You may have gone through a period of serious introspection and self-discovery, which has helped you accept yourself for who you are. You are always learning and changing, trying to find the person you love inside of yourself.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
If you're tired, gay, and confused, you're Isak.
Speaks to my heart
To je en izmed najslabših testov kar sem jih kdaj reševal, od vprašanja o smrti sem skoraj umrl.
Prosim da se naslednjič zadovolji mojo realistično dušo.
Speaks to my heart
To je en izmed najslabših testov kar sem jih kdaj reševal, od vprašanja o smrti sem skoraj umrl.
Prosim da se naslednjič zadovolji mojo realistično dušo.

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Zdej sm se spomnila en kao psihološki test, bom napisala eno skrajšano verzijo (sej po moje bom na koncu mela monologe s temi mojimi testi)
Gre tako: odpravljaš se v en dooolg temen predor brez kakeršne koli razsvetljave, popolna tema, ne veš, koliko časa boš hodil, na voljo imaš, da s seboj vzameš poljubno število bakel, ki ti bodo razsvetljevale pot. Koliko jih boš vzel? Ko hodiš po predoru, se ob nekaj spotakneš in padeš, boš nadaljeval pot ali šel preverit, ob kaj si se spotaknil? ..po žnj urah/dneh končno prideš do konca predora in prva stvar, ki jo vidiš, ko prideš ven je neka žival. Katero žival si videl?
Gre tako: odpravljaš se v en dooolg temen predor brez kakeršne koli razsvetljave, popolna tema, ne veš, koliko časa boš hodil, na voljo imaš, da s seboj vzameš poljubno število bakel, ki ti bodo razsvetljevale pot. Koliko jih boš vzel? Ko hodiš po predoru, se ob nekaj spotakneš in padeš, boš nadaljeval pot ali šel preverit, ob kaj si se spotaknil? ..po žnj urah/dneh končno prideš do konca predora in prva stvar, ki jo vidiš, ko prideš ven je neka žival. Katero žival si videl?
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Jaz vedno rešujem te teste, in potem sem jezen ker rešujem te teste, ampak potem prižgem TV in točno vem kdo sem v tisti seriji, in to naredi moje življenje globlje
.
A gremo v splošno Klepetalnico?

A gremo v splošno Klepetalnico?
hayley napisal/-a:Aha ja poglej čene na youtubu,meni so tm v redu podnapisi, sam v par delov je razdeljeno.
Meni je bla isto najbolj druga in potem tretja. Čeprav za četrto skor težko rečem kakšna mi je bila, ker je prav drugi občutek, ko pogledaš v časovnih razmikih vzporedno, ko epizode prihajajo ven ali ko so že vse zunaj pa pogledaš v šusu, v dnevu,dvehMeni se pa drugače pri Noori zdi, da ji je bolj pašala tista krajša frizura na paž, ki jo je mela v 2. sezoni kot ta v 4.
Sem pogledala potem včeraj, kar po koščkih na youtubu

Meni je bil všeč konec, simpatično narejeno. Sem se pa smejala, ko se je P. Chris spet uspel "zaljubiti" (In to seveda samo po videzu), ko je šele par ur prej želel postati par z drugim dekletom.
Sem bila kar malo žalostna, da se je že zaključilo, bi z veseljem gledala npr. tudi epizodo od Vilde, se mi je zdela tak večplasten karakter.
Pa takoj bi gledala še eno sezono Williama in Noore

hayley napisal/-a:Sarissima napisal/-a:- Končno to pravo poletje! Vročina, sonce uni vonj po prvih poletnih nevihtah <3. Ne spomnim se kdaj sem nazadnje imela na sebi modr, nogavice ali zaprte čevlje (če bi mi kdo rekel eno leto nazaj da bom brez mordca okoli harala bi se mu verjetno smejala. Kaj ga dela "moda", če je le trend neka comfy zadeva).
Maja? Meni je pa awkward že, če sm po hodnikih v študentskem brez. Kašne majce pa pol recimo nosiš, če ga nimaš? Kolk pa maš košarco? Si predstavljam,da je ta trend lažje furajo tiste, ki imajo A al B. In te ne moti, če se ti recimo kdaj bradavice vidijo? Mene je to že na treningih,al ko sem šla tečt, ko sem mela športen, nepodložen, malo motlo.
Ne vem, meni bi blo pomoje blazno čudno hodit po Lj brez modrca, medtem ko če sm na morju samo s fantom in ni nekih poznanih ljudi, se mi je čist uizi sončit in kopat brez.
Sej pravim, sem imela pomojem še par mesecev nazaj totalno obratno mnenje glede tega

Pač nosim na vse, na oblekice, in na ohlapne in na oprijete majčke. Osebno preferiram oprijete majčke ker pač dajo malo opore in ni toliko videt skozi se mi zdi. Pač osebna preferenca.
Edini down side mi je, da ko srečam kolege/ice se ful nočem objemat z njimi ker se počutim preveč intimno

...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Aha ,ne sej moje mnenje glede tega trenda je pozitivno, se mi nekako zdi,da ce je v redu kombinirano, bolj okusno, lusno kot kaki pretirani pushupi. Sam js si sebe ne predstavljam, me je pa tudi ze zamikalo kaj tazga provat ali pa vsaj kak bralette modercek, samo v bistvu ne vem al si se lahko privoscim to al sm ze cez uno mejo , da mi take stvari ne bi tolk pasale
, pa ce ga kdaj nimam oblecenega mam ful filing,da je videt na 100 km.

Firestorm napisal/-a:
Sem bila kar malo žalostna, da se je že zaključilo, bi z veseljem gledala npr. tudi epizodo od Vilde, se mi je zdela tak večplasten karakter.
Jst tudi

Drugače mislim, da mi je bla mogoče 4. res malo manj všeč od ostalih treh. Glede konca..je očitno scenaristki zmanjkalo idej alpa je hotela končat serijo, dokler je na nekem višku priljubljenosti in gledanosti.
Exit napisal/-a:Od silne navdušenosti sem se začela mal učit norveščinogod bless duolingo aplikacijo res <3
Upam, da bo to silno navdušenje nad Norveško vzpodbudilo zanimanje tudi za Auroro in a-ha.

All is vanity, nothing is fair.
Auroro poznam že dlje časa, jo obožujem
D
ok eno mal OT vprašanje... oktobra se bo poročila moja prijateljica... sem tudi njena priča. Odločila sem se, da bom za darilo dala denar, ker je res najbolj praktično, vem da ga potrebujeta, ker bota obnavljala stanovanje. bv mi je neki si glavo razbijat, pa ful razmišljat kaaaj bi jima lahko podarila, ko pa vem, da denar dejansko potrebujeta...
zdj pa tko. kir znesek mislite, da je primeren??

ok eno mal OT vprašanje... oktobra se bo poročila moja prijateljica... sem tudi njena priča. Odločila sem se, da bom za darilo dala denar, ker je res najbolj praktično, vem da ga potrebujeta, ker bota obnavljala stanovanje. bv mi je neki si glavo razbijat, pa ful razmišljat kaaaj bi jima lahko podarila, ko pa vem, da denar dejansko potrebujeta...
zdj pa tko. kir znesek mislite, da je primeren??
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
nekje med 300- 500€
hayley napisal/-a:Firestorm napisal/-a:
Jst tudi![]()
![]()
Drugače mislim, da mi je bla mogoče 4. res malo manj všeč od ostalih treh. Glede konca..je očitno scenaristki zmanjkalo idej alpa je hotela končat serijo, dokler je na nekem višku priljubljenosti in gledanosti.
To je res ja, zaključilo se je mogoče res kar malo nenadno. Malo nedokončano. Ko sedaj razmišljam, se mi zdi, da je bil konec ustrezen za konec ene same SEZONE, ne pa kar celotnega šova, ker je v bistvu res veliko stvari ostalo kar odprtih. Pa res imajo še čez glavo materiala, komot bi naredili še par sezon, vsaj od Vilde in Chris, ki sta tudi med glavnimi karakterji. Pa tudi Jonasova sezona verjetno ne bi bila slaba.
Led Zeppelin napisal/-a:-* res vsem gospodičnam foruma priporočam novo miniserijo Netflixa, GLOW, počekirajte, resnična štorija...res res dobra serija o nastanku ženskega wrestlinga, ful dobri liki, štorija, muska, in je tko..vesel sem serij z dodelanimi ženskimi liki, brez da je potrebno siliti skoz odnose not ((khm, Girls (hate it)),
Tko da, gurl powah je močan letos, plus Alison Brie pokaže svoje lepe joške, tako da, yes, yes.
Hmm.. samo mene na prvi pogled wrestling res nič ne pritegne

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
A gledaš filme zaradi stvari ki jih počnejo liki, ali zaradi likov
.
Je kul, počekiraj.

Je kul, počekiraj.