Sicer pa tko, če gledam na sebe iz perspektive desetletne Exit, sem totaln fail. Sem imela totalno nerealne predstave...

Ponavljam

. 
. Sem totalno razočaranje za past-me.
) in da bom imela bjondastega moža (ehehe).
. Tako da kulturno gledano zaradi rapalske meje in potem priključitve Primorske pivška kotlina še paše zraven 
 )
 , pa alkohol, kadila - to dvoje se mi je zdelo bolj zato, ker je bilo prepovedano- Nisem kadilka, si pa lahko privoščim kj alkoholnega brez da bi mogla osebno kazat, lol.
 Otrok še ni na sporedu.

morje kot otrok; novica o sprejemu na zeljen faks z zelo omejenim stevilom mest; nocna kopanja z najboljsimi kolegi; prvi poljub z enim fantom na katerega sem takrat imela bolan crush; sedenje pod mostom v prazni Pragi in gledanje soncnega vzhoda; odlicno splaniran surprise party za moj rojstni dan (potocila kaksno solzo  
 ); voznja z odprto streho skozi nocni Berlin; Radiohead pod zvezdnatim nebom; zimska stiskanja s fantom in macko; vsa nocna lumpanja po Ljubljani; prvi let z letalom; nepozabno silvestrovo v zakotni kafani v Beogradu; , itd.. imam res veliko lepih spominov, mi je kar toplo pri srcu.  

, stroj. Moram zamenjati, ker mi baterija zdrži ob oreng uporabi, ene 2 uri 
, plus konstantno mi šteka.
 konec meseca grem v London in malo domov + k babici, za septembra so kupljene karte za Turcijo. Avgust mam se prazen.