Led Zeppelin napisal/-a:
-* se odločam glede Škisove, Prljavo bo tam, sam ne vem če se mi da gledati pijan folk.
*Joj ne glej oz ne ukvarjaj se s pijanim folkom. Dej Prljavo bodo! Samo pridi!

*se že ful veselim Škisove tržnice!

Led Zeppelin napisal/-a:
-* se odločam glede Škisove, Prljavo bo tam, sam ne vem če se mi da gledati pijan folk.
-si samo nekam želim, mogoče spet na Irsko (btw, Saarijarvi, če boš slučajno prebrala, a si kaj naštudirala, kaj je najcenejša letalska opcija do Irske sedaj? Pred par leti, ko sem bila jaz nazadnje, je bilo najbolje imeti dva leta, pač do Londona in od tam dalje. A se je že kakšna boljša opcija pojavila?)
Exit napisal/-a:
jaz sem pred kratkim tudi gledala, pa je žal tko (vsaj, ko sem jaz gledala), da je prek londona najceneje. hihi sem pa ravno gledala v času prvomajskih, ker sem hotela saarijarvi obiskat
Ananhas napisal/-a:-
- sluzavost nekaterih ne pozna meja... sem se mogla spet dol usest s sestro, kakšna lahka tarča, seveda brez staršev, pa ji šef ponudi financiranje, star osel... nič ni podarjeno, seveda vsak pričakuje kaj v zameno, ne rabim zgubljat besed... ona je še tako nenavajena, neizkušena... ljudje vedno želijo nekaj v zameno, sploh pa moški...včasih sem mislila, da so vsi isti...pfff, nima veze v katerem krogu se giblješ, na katerem področju delaš (od kao uglednih firm, pa vse do gostinstva - povsod), se najdejo taki, samo delovno okolje se menja... zgledni partnerji, možje, očetje (dedki, bruh)- smešno in žalostno. ugledni, cenjeni...
- bi mnoge presenetilo kaj se dogaja v ozadjih