Led Zeppelin napisal/-a:
-* se odločam glede Škisove, Prljavo bo tam, sam ne vem če se mi da gledati pijan folk.
*Joj ne glej oz ne ukvarjaj se s pijanim folkom. Dej Prljavo bodo! Samo pridi!
*se že ful veselim Škisove tržnice!

Led Zeppelin napisal/-a:
-* se odločam glede Škisove, Prljavo bo tam, sam ne vem če se mi da gledati pijan folk.

-si samo nekam želim, mogoče spet na Irsko (btw, Saarijarvi, če boš slučajno prebrala, a si kaj naštudirala, kaj je najcenejša letalska opcija do Irske sedaj? Pred par leti, ko sem bila jaz nazadnje, je bilo najbolje imeti dva leta, pač do Londona in od tam dalje. A se je že kakšna boljša opcija pojavila?)

saarijarvi mi je srce, love her, vse ji lahko povem, nisva sicer toliko na vezi, ampak se vsako toliko izčvekama, in mi je res top top top.
) spoznala na forumu (ne na cosmo forumu
). interesting 
fwp.
) sanje in namontirala domaci bar, s sankom, barskimi stolcki, barsko dekoracijo in ozvocenjem. - Jebes otroske sobe, nimam prostora, ker rabim bar!

, Joanna je kraljica, preko 250 zadetih udarcev, dober trash talk, she is a badass Slavic bitch. Me bo v nočnih morah preganjal zvok udarca ki je zlomil čeljust JDSa, je dobra stvar težko kategornikov ta, da ko nekdo zadane: Game over.Exit napisal/-a:
jaz sem pred kratkim tudi gledala, pa je žal tko (vsaj, ko sem jaz gledala), da je prek londona najceneje. hihi sem pa ravno gledala v času prvomajskih, ker sem hotela saarijarvi obiskat

, vse ostalo je passable.
, plus naučil sem se snemati iz roke tako mirno da bi mislil da uporabljam kak shoulder rig.
. Letos jo ful zanimajo ravno musimanske države( Iran je že kar uredu od predhodnjih predlogov) in Evropa se ji zdi zanimiva le še v primeru, da bi šla v celoti na štop..

Ananhas napisal/-a:-
- sluzavost nekaterih ne pozna meja... sem se mogla spet dol usest s sestro, kakšna lahka tarča, seveda brez staršev, pa ji šef ponudi financiranje, star osel... nič ni podarjeno, seveda vsak pričakuje kaj v zameno, ne rabim zgubljat besed... ona je še tako nenavajena, neizkušena... ljudje vedno želijo nekaj v zameno, sploh pa moški...včasih sem mislila, da so vsi isti...pfff, nima veze v katerem krogu se giblješ, na katerem področju delaš (od kao uglednih firm, pa vse do gostinstva - povsod), se najdejo taki, samo delovno okolje se menja... zgledni partnerji, možje, očetje (dedki, bruh)- smešno in žalostno. ugledni, cenjeni...
- bi mnoge presenetilo kaj se dogaja v ozadjih

. Nekaj je terapevtskega na tem, da greš sedet na sonce in počiliraš z nečim za pit, pa magari če samo za 5 min.

.