* se mi bo sprostilo ogromno breme, ko podpišem pogodbo. tko bol uizi bo vse, paaa potem rees aktivno začnem pisat magistrsko. zdej pa res. ker če bom pisala magistrsko pet let, pa tut bv vse skup.
* mi nikakor ne gre v glavo, da bom stara 26. 26let. wat. od kdaj? od kdaj sem tok "odrasla", da imam svojo službo, plačujem sama vse stroške, si vse te birokratske zadeve urejam sama. wat. filing mam tak še, da sem stara 15, nora pa zgubljena.
* sovražim instagram. res ga sovražim. lih ko se napujsam, ko se počutim ko nek ogromn knedl, vesela, da sem v postli, da mi ni it nikamor, začnem čekirat instagram poln fit punc k potujejo pa bla bla. in mi začnejo šibat misli: ofak ka delaš s svojim lajfom, stagnirala si. bah
* je kul, da to pol spremenim v motivacijo. s potovanji sem res... v minusu zadnje leto... preveč ostalih stroškov. izpit za avto, pa selitev v ljubljano, pa kupovanje novega laptopa... ampak se bo zdej situacija izboljšala in imam v mislih že eno mini potovanje za prvomajske praznike

* kar se tiče prehrane/telovadbe. morn tut začet migat. nisn debela, far from that, ampak se bo treba vzet v roke...

* je moj fav part of day, ko se zjutraj zbudim, poslušam glasbo, in pijem kavo, kruzam po netu, pa si pišem stvari v beležko, organizator. tko res. ah <3
* so spremembe osebnostne narave vidne, ampak se še zalotim, ko se vračam v stare vzorce. ampak ok. tut to more bit... da dobim še večjo motivacijo za naprej.
* ok bluzim že totalno, ampak sem v tko comfy everythingisgood moodu...