Zavedam se pa tudi, da sem za nastalo situacijo mogoče, oziroma sem kriv sam. Vedno sem si govoril… Saj je še čas za resno zvezo in tudi je saj sem star 27 let. V preteklosti ko je bila na drugi strani punca za katero bi danes »ubijal« in je kazala več kot interes nisem niti trznil. Bil sem »robot brez čustev«. Prioriteta so mi bili žuri, pijača, pač nisem se videl v zvezi.
Sčasoma se je krog družbe skrčil. Kar je povsem razumljivo. Nekateri so se poparčkali, spet drugi so se vrnili ob koncu študija domov, tretji so odšli v tujino. Saj veste kako gre. In na koncu obstaneš nekje na neki mrtvi točki. Z ljudmi kateri bi še vedno le žurali, nimajo nobenih ambicij, raje preživijo cel dan v sobi kot da bi kam šli… ti pa opaziš da si postal drugačen. Dobiš zaposlitev z katero si zadovoljen… a vendar ti nekaj manjka. Bi rad nekaj več v življenju!
Poizkusil sem že skoraj vse načine, kateri so mi padli na misel da bi spoznal nove ljudi. Vsi pravijo da je dandanes to lahko, sam pa sem mnenja da je veliko težje kot nekoč. Težko greš kar nekam sam in se pridružiš neki klapi. Ljudje so zaprti. Hobije imam žal zelo specifične in tam si ne morem ustvarjati nekega upanja da bi katero spoznal. Obupal sem nad »samskimi« prijatelji/cami namreč kot sem že zgoraj omenil jim je prioriteta žuranje in še to samo v domačem kraju. Nobenega ne premakneš niti centimeter od udobja. Poizkusil sem spletne strani. Ne vem ali privlačim punce, ki nimajo urejenega podstrešja ampak lahko rečem… samo negativne izkušnje. Obiskal sem tudi nekaj »dogodkov za samske«. Ta zadeva se mi za spoznavanje ljudi zdi še najboljša, težko kje spoznaš toliko novih obrazov v tako kratkem obdobju in predvsem v sproščenem ozračju. Samo punce ki sem jih spoznal pa… katastrofa… meni je ena izmed najbolj pomembnih stvari da človeku lahko zaupam… tu pa lažna imena, lažne zgodbe, itd. Ljudje prav naštudirajo kaj bodo govorili. Kako lahko nekdo karkoli pričakuje od drugega če je prva stvar ki ti jo pove laž.
Pa da se razumemo ne kompliciram. Ne iščem manekenke, ker tudi sam nisem maneken. Ok če bi bila tudi prav